Det er har vært kjent en stund at Vilde flytter sammen med sin samboer og nå tidligere AaFK spiller Isak Dybvik Määttä til Groningen og Nederland. 

Vilde S. Kroken. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Vilde kom tildaværende FK Fortuna i 2018 og har vært en del av troppen siden. Hun er opprinnelig fra Langevåg og står med 41 kamper og 1 mål for oss. Vilde har spilt i ulike posisjoner, men i hovedsak back og vært en viktig bidragsyter hva profesjonalitet og treningsmentalitet angår. Dessverre ble hun plaget med en del skader i siste periode som gjorde at hun ikke fikk bidratt så mye som hun ønsket.

Vi ønsker å takke Vilde for 5 fantastiske sesonger hos oss i AaFK Fortuna og ønsker henne lykke til på nye eventyr i Nederland! 

I forrige uke ble det avklart at Anna starter nye eventyr på Østlandet, nærmere bestemt Oslo. Anna skal begynne på Wang Toppidrett og går dermed over til Lyn Oslo for nye utfordringer. Hun blir lagvenninne med tidligere AaFK Fortuna spiller Kristine Gulbrandsen. 

Anna Lervik. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Anna kom til AaFK Fortuna før 2022 sesongen og står med 10 kamper og 2 mål for oss. Hun har i hovedsak spilt venstre back, men har også spilt høyre kant da hun klinket inn 2 scoringer! Med sin gode venstre fot og offensive tankegang har hun lagd mye trøbbel for motstanderen. 

Vi ønsker å takke Anna for sine bidrag og ønsker henne lykke til med skole og nye utfordringer i Lyn Oslo!

Kategorier: Nyheter