En helt ny hverdag med lange reiser og tøffe bortekamper venter i 1. divisjon, og samarbeidet med G Travel blir enda viktigere i 2022. 

Tore Andre Aurdal i G Travel ser frem til å forsterke samarbeidet med AaFK Fortuna i 2022-sesongen og vi har signert en samarbeidsavtale ut 2024:

G Travel forenkler reisehverdagen til våre kunder. Enten det er en liten bedrift, et stort konsern eller et idrettslag lager vi skreddersydde løsninger som treffer. Våre kontorer i Møre og Romsdal er lokal-eid og vi ønsker å engasjere oss i vårt lokalsamfunn.

Vi er stolt av å kunne bidra og hjelpe AaFK Fortuna til å nå sine mål om spill i Toppserien senest 2023.

Det blir spennende å følge dere på veien dit og samtidig jobbe mot vårt felles bærekraftmål «like muligheter», sier Tore Andre.

F.v: Anne May Bratteberg, Kristin June Ulla Eiken og Tore Andre Aurdal.

Daglig leder Eirik Hoseth er godt fornøyd med å forsterke og utvide samarbeidet med G Travel:

I toppfotballen er det små marginer mellom seier, uavgjort og tap. Summen av alle små detaljer er helt avgjørende for å vinne flest mulig fotballkamper og G Travel sine tjenester i forbindelse med reiser er viktigere enn vi tror. Det er ofte små ting som skiller når man jakter bortepoeng, og når reiseopplegget går på skinner kan det være forskjellen på null og tre poeng, sier Eirik.