Kimy Fagermo er ansatt som markeds- og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna, og vi er svært glade for å få inn en slik kapasitet på disse viktige områdene. Hun har erfaring, kompetanse, nettverk og ikke minst et stort engasjement for jente- og kvinnefotballen som passer godt til våre ambisjoner.

Vi jobber mot å bli dyktigere, og bygge opp en solid toppklubbdrift. Utviklingen på kvinnesiden er bare i startfasen, og AaFK Fortuna ønsker sterkt å bidra til utviklingen, lokalt og nasjonalt.

Med opprykk til 1. divisjon og klubbens comeback i toppfotballen så vi at behovet for å ta neste steg i strategiplanen var helt avgjørende for å kunne henge med i utviklingen. Dette blir også et fint løft for våre samarbeidspartnere, supportere og alle i klubben.  

Vi er veldig glad for å få på plass en kapasitet som Kimy, og hun har følgende kommentar:

Da denne muligheten dukket opp, så trengte jeg ikke særlig betenkningstid! Dette er helt klart i «min gate» og AaFK Fortuna er en klubb jeg har fulgt i alle år. Jeg er skikkelig imponert over den store utviklingen de siste årene og ikke minst de klare ambisjonene klubben har for å etablere seg som en av landets beste dameklubber! Kjenner en stor motivasjon til å ta fatt på jobben, og gleder meg til å være på lag med en sulten gjeng, både på banen, i administrasjon og alle som står klubben nær.  At dette er en klubb som også vil satse bredt på utvikling av jentefotballen i regionen vår, gjør også at det trigger ekstra! Regionen vår har enormt mange jenter som spiller fotball, og da trenger vi et etablert damelag på høyt nivå de kan strekke seg etter. Da er det bare å «brette opp armene», sette stø kurs og håpe at næringslivet møter oss med vidåpne armer og at folket har lyst å komme på AaFK Fortuna kamp når sesongen er i gang!, sier Kimy.

Daglig leder Eirik Hoseth er veldig fornøyd med å få på plass Kimy:

Det er flere gode grunner til at vi ansetter Kimy utover at hun er svært dyktig. Endringer i administrasjonen og på trenersiden i 2021, sammen med opprykket har gitt oss muligheten til å se på hvordan vi organiserer oss. Det har vært svært travelt på kontoret etter at sesongen kom i gang i fjor høst, men et sterkt samhold i klubben gjorde at vi kom oss gjennom et krevende år med en sportslig suksess vi bare kunne drømme om. Vi er ute etter spisskompetanse i AaFK Fortuna, og at alle kan få benytte denne så ofte som mulig. Både på og utenfor banen. Kimy har solide egenskaper på marked og arrangement, og dette gjør oss sterkere som en enhet. Våre eksisterende og potensielle nye samarbeidspartnere, sammen med publikum skal få en forbedret opplevelse sammen med oss, sier Eirik.

Vi ønsker Kimy velkommen til AaFK Fortuna!

Kategorier: Nyheter