Har ditt lag lyst å være ballhentere for regionens beste topplag for kvinner? 

Da har dere mulighet ved å melde deres interesse nå. 

Jubelscener med ballhentere fra en kamp i 2022.

AaFK Fortuna har ved hver hjemmekamp ballhenteresom kommer fra ulike klubber fra hele regionen vår. Vi hadde besøk fra en rekke klubber på Sunnmøre forrige sesong, og de gjorde en fantastisk jobb. Nå ønsker vi velkommen til 2023 sesongen. 

Dere må stille med minimum 8 ballhentere, men dere kan gjerne være flere. Dere må også stille med to voksne som står på indre bane. Alder på spillerne bør være fra 11 år (født i 2012) og oppover.

Laget møter ved statuen på nordsiden på kampdag, og vi ønsker at dere stiller i klubbklær. Husk likevel å kle dere etter forholdene. Ballhentere står ikke under tak. Dere vil får opplæring i hvordan oppgaven som ballhentere skal utføres, og dere får litt servering i pausen. Om det blir hjemmeseier, så er det store muligheter for å bli med på feiring i garderoben etter kamp.

Det er forhåpentligvis mange som har lyst, så vi anbefaler å være tidlig ute med å melde sin interesse. Vi følger prinsippet om “først til mølla” og lag som ikke får plass vil bli plassert på venteliste.

Vi håper dette kan være noe for ditt lag? Meld inn laget som ballhentere til Laila på mail til: lg@spilka.com

Husk å få med kontaktinformasjon, aldersgruppe og antall personer.

Vi kontakter dere så snart vi har oppsettet klart.