Foto: Kristian Moe

Vi har gleden av å ønske Maria Denius velkommen til klubben.

Maria (26) kommer til oss fra AGF i Danmark, hvor hun har spilt toppfotball siden 2018. Det er med andre ord en etablert toppspiller som slutter seg til troppen. Maria hadde også et kort eventyr i Grand Bodø våren 2022 hvor hun på kort tid utmerket seg som en av divisjonens beste spillere.  

Maria beskriver seg selv som en pasningssikker og fotballsmart spiller. Hun håndterer naturlig en typisk «6-er» rolle, men kan også operere som midtstopper.

«Jeg liker å være mye involvert i spillet og prøver å være så fremoverrettet som mulig. Jeg er komfortabel med ballen i beina og liker å styre spillet. I tillegg er jeg opptatt av å være en toveisspiller, så jeg ser også på meg selv som en god duellspiller med bra forflytningsevne. Nå gleder jeg meg så mye til å komme i gang. Jeg har vært i Ålesund to ganger, og begge gangene har jeg blitt imponert over både byen og fasilitetene. Klubben har tatt meg veldig godt imot. Da jeg var her tidligere i sommer skjønte jeg raskt at dette er en klubb som har ambisjoner som passer overens med mine, så det var klart for meg at AaFK Fortuna var mitt førstevalg, selv om det også var andre klubber i bildet.

Hovedtrener Frode gleder seg til Maria får vise seg frem:

«Med Maria på plass har vi en godt sammensatt stall som skal være veldig godt rustet til en spennende høstsesong. Vi tror Maria vil forsterke oss i mange deler av spillet, både i frispilling, i duellspillet og i kraft av sin erfaring og lederegenskaper. Hun har gjort et veldig godt inntrykk på oss, både når vi har spilt mot henne i Grand Bodø og når hun har vært her på trening. At vi klarer å lande nok en spiller som har rikelig med toppfotballerfaring er rett og slett bare veldig gledelig. Maria er en drivende dyktig spiller og en flott type som vil gå godt i lag med resten av den herlige spillergruppen vi har»

Hjertelig velkommen til Maria 😊

Foto: Kristian Moe

Kategorier: Nyheter