AaFK Fortuna inviterer til familiesøndag på Color Line Stadion. Vi skal møte Grand Bodø til viktig kamp i sluttspillet,og vi drømmer om både publikumsrekord og 1000 tilskuere på tribunen. Kampstart er kl. 14.00.

Dagen fylles med aktiviteter for store og små! Fra kl. 12.00 blir det liv utenfor stadion! Tango og Tare kommer, Guardfyrer opp grillen og det blir både konkurranser og aktiviteter. Vi inviterer derfor til en fartsfylt og spennende fotballsøndag med jentene i oransje i blått. Det er også mulighet til å kjøpe plass på VIP-en for dem som ønsker det. Her blir det pizzabuffet, kake, kaffe og besøk fra hovedtrener Frode Fagermo som forteller om kampplanen og hva jentene skal gjøre for å sikre 3 nye poeng. VIP-plass bestilles enten ved å betale antall billetter på VIPP: ved å sende mail til post@aafkfortuna.no

Publikum som lagets støttespiller

AaFK Fortuna ønsker at Color Line stadion skal være en arena for underholdene, fartsfylt fotball og gode kampopplevelser. Publikum på tribunen er en viktig støttespiller for laget i jakten på dette. Våre fantastiske tilskuere forsterker den stoltheten spillerne føler når de tar på seg den oransje drakta. Hovedtrener Frode Fagermo bygger opp under dette: 

Det å ha godt med publikum på stadion gir ytteligere energi, og det har jeg jo selv erfart som spiller. Vi merker også det på jentene, at de får et ekstra løft når de har supportere og publikum i ryggen.

Spillerne har gjennomført en imponerende første sesong i 1.divisjon. De har tatt nivået på imponerende vis og etablert seg trygt på tabellen – men sesongen er ikke over! Jentenelover å gjøre alt de kan for å fullføre sesongen på best mulig vis, og det starter forhåpentligvis med festfotball og publikumsrekord på søndag. 

Vår generalpartner Sparebanken Møre er en fantastisk støttespiller som står trygt bak oss i jobben vi gjør. Til denne kampen betaler banken inngangsbilletten til alle som ønsker å ta med laget sitt på kamp. Vi håper flest mulig møter opp – enten i klubbtøy fra egen breddeklubb eller i oransje og blått. For påmelding og gratis inngang, send en mail med navn og hvilken klubb dere representerer til post@aafkfortuna.no. Sammen blir vi sterkere, både på banen, tribunen og i regionen for øvrig. 

Vi håper å se akkurat deg på kamp. Vel møtt!