Det er fantastisk å ønske Norges beste lag, Sandviken, velkommen til magiske Aksla Stadion i dag. Værmeldingen er absolutt bedre enn antatt og vi ønsker oss en skikkelig cup-fest i kveld med mye folk og Stormen/Ålesund Support i toppform. Ålesund skal igjen vise fotball-Norge at fotball engasjerer på en strålende måte, uansett om det er jenter eller gutter som spiller. Sammen med AaFK, Sunnmøre Fotballkrets og resten av Sunnmøre vil vi vise at vi er kommet et godt stykke på vei mot «like muligheter». Vi tenker fremtidsrettet med store ambisjoner om å løfte AaFK, både på dame- og herresiden.

Vi er fullstendig klar over at vi møter et meget godt fotballag, men vi trener mye og hardt i Ålesund også. Det blir rett og slett en veldig tøff kamp for våre jenter, men vi har gjort oss fortjent til denne muligheten gjennom en imponerende kamp mot Lyn. Det gjelder å gjenskape prestasjonen, så teller vi opp til slutt. «Alt å vinne» har sjelden vært mer passende.

Møt opp på Aksla Stadion i kveld!

Billettsalget til 8-delsfinalen i NM mellom AaFK Fortuna – Sandviken, som spilles på Aksla Stadion 24.8 kl. 1800 har startet. Sikre deg plass nå ved å klikke på denne lenken: https://tikkio.com/tickets/24224-aafk-fortuna-sandviken

Kategorier: Nyheter