Søndag kl 13:00 på Color Line stadion er det duket for en rysare av en fotballkamp når vi tar imot TIL 2020 til en helt avgjørende kamp i sluttspillet. Vi drømmer fortsatt om opprykk og spill i Toppserien i 2024, så dette er en kamp vi både må og skal vinne. Men for å klare det trenger vi din uvurderlige støtte fra tribunen og setter derfor alle kluter til for å fylle stadion.

FOTO: Jon Forberg

Torsdag på Amfi Moa
I morgen, torsdag, besøker vi vår samarbeidspartner Amfi Moa Syd, og setter opp stand utenfor Elkjøp fra klokken 17:00 til 19:00. Her blir det fullt kjør med radiosending, aktiviteter og konkurranser med mange flotte premier. I tillegg blir det masse giveaways!

Sparebanken Møre spanderer billetter til kampen
Vår fantastiske generalpartner Sparebanken Møre stiller opp som vanlig, og spanderer billetter til de som besøker standen. De vil som oss ha flest mulig på kamp, så om du kommer til Amfi Moa i dette tidsrommet kan du sikre deg gratisinngangsbillett til søndagens kamp mot TIL2020.

Sparebanken Møre sin maskot Tare er selvfølgelig på plass, så her kan barna få både drops og mange gode klemmer.

Radio Ålesund
Livesending fra Radio Ålesund blir det også, når de setter opp sitt portable studio på senteret og kjører live med intervjuer og god musikk gjennom hele opplegget.

AaFK Fortuna spillere kommer så klart
Et flertall av våre spillere kommer innom og vil signere sine populære fotballkort, drakter og der det måtte ønskes. Og selvsagt vil de ta seg god tid til en selfie eller to om det er ønskelig.


Kom innom davel

Vi håper å se så mange som mulig både på standen vår på Amfi Moa Syd i morgen, og ikke minst på Color Line Stadion på søndag. Vi lover, den kampen vil du ikke gå glipp av!

Møt opp, ta med alle som kan krype og gå, og hei oss frem til seier!

Kategorier: Nyheter