AaFK Fortuna har vært i Fevik, Grimstad fra 22-28 juli for å lade opp til en spennende høstsesong. Oppholdet har virkelig svart til forventningene med strålende vær, kvalitet på treningsfeltet og teambuilding av ypperste klasse.  Etter utallige treninger og tålmodighet under pandemien ønsket klubben at jentene skulle få noe ekstra denne sommeren.
Vi rakk dessverre ikke Regjeringens åpning for kamper for de over 20 år utenfor idrettskretsen, men våre spillere under 20 år fikk svært gode referanser mot Norges tolvte beste lag, Amazon Grimstad som stilte sitt beste mannskap. Tidvis imponerende av ungjentene, med en 1. omgang som det luktet svidd av. Vi har også brukt tiden godt ved å sikre oss solide Ida Kroken for høstsesongen, samt at det er en kvalitetsspiller til er på vei inn – vi kommer tilbake!

Hovedtrener Frode Fagermo oppsummerer treningsleiren:

«Fabelaktig uke!»

– I absolutt strålende omgivelser, og med kanon treningsforhold har vi tilbrakt en wunderbar uke på Fevik ved Grimstad.
Tenker vi har fått optimalt utbytte, både i form av gode treninger og gode forberedelser til høstens fotballfest, men også med tanke på det sosiale. Alt fra felles måltider, soling og bading, aktiviteter og lek, for ikke å snakke om Pauls Task! Hver dag gjennom uken fikk flickorna forskjellige oppgaver å løse, gitt av Gamemaker Gabor, hver enkelt oppgave med et intrikat poengsystem. Pallen ble 1: Julia, 2: Natalie, 3: Mette og Pernille.

Rosinen i puddingen var kamp på tirsdag mot Amazon Grimstad på Levermyr Stadion (referat i egen sak). Dessverre fikk vi ikke benyttet de over 20 siden vi var utenfor egen krets. Dette mente vi det var grunnlag for å kunne gå bort fra ref. Regjeringens postulater (deltakelse sommerleir/camp/arrangement etc) , men det ble effektivt stoppet. Tullete, men slik ble det…
Men turen har vært 100% vellykket, nå gleder vi oss skikkelig til alvoret starter om noen dager.

Spillergruppen har følgende kommentar om oppholdet i Fevik:

– Vi er heldig som spiller i AaFK Fortuna! Å få reise på treningsleir til det glade sørland midt i fellesferien er noe de færreste får bli med på. Gode treninger på fantastiske fasiliteter, men også mye tid til soling og bading i nydelige omgivelser! Stemninga i gruppa har aldri vært bedre ❤️ Gutta i trenerteamet har levert opplegg  av høyeste klasse, Pauls task er obligatorisk på alle turer fra nå av!!!! 
En perfekt blanding av fotballtrening og avslapning har gjort oss klarere enn aldri før til å jage opprykk i høst!

Vi takker jentene og teamet for en flott uke!