AaFK Fortuna er glade for å presentere vår nye midtstopper Sofie Riis. Sofie kommer med stor erfaring fra toppfotball i Danmark. Til tross for at hun kun er 24 år har hun spilt over 150 kamper på øverste nivå. Det siste året har hun også vært kaptein på et sterkt Kolding-lag som endte som nummer 5 på tabellen.

Sofie beskriver seg selv som en erfaren og duellsterk spiller som liker å ta ansvar, både på og utenfor banen. Hun er storfornøyd med å være vår nyeste signering:

«Det føles deilig å være på plass, jeg er så glad for å være her. Foreløpig virker Ålesund som en flott by og vi har en fantastisk stadion. Jeg har blitt tatt veldig godt imot hittil, og gleder meg stort til å komme i gang med trening og kamp»

Frode Fagermo er strålende fornøyd med vår nye signering og uttaler med sedvanlig entusiasme;

«Sofie er en klassesignering og et virkelig statement. Riis har en imponerende CV, med kapteinserfaring fra øverste nivå og en rekke landskamper. Sofie har ferdigheter som passer godt inn i måten vi ønsker å spille på. Samtidig så er hun sulten og ambisiøs. Vi er sikre på at Sofie vil forsterke oss, både i kraft av sine egenskaper og sin personlighet, men også fordi gode spillere gjør sine lagkamerater enda bedre. Derfor tror vi Sofie er heldige som får komme til oss og vi er heldige som får Sofie på plass. Nå gleder vi oss stort til fortsettelsen!

Vi takker spesielt vår trofaste hovedpartner Sjømatkompaniet som har vært med å legge til rette for at denne overgangen har vært mulig å gjennomføre. Vi har heldigvis mange gode partnere som har tro på prosjektet vårt, og nå gleder vi oss til fortsettelsen 😊

Vi ønsker Sofie hjertelig velkommen til Ålesund.

Kategorier: Nyheter