FK Fortuna Ålesund er stolte og glade for at vi har signert en ung spennende keeper. Marthe Bjørhovde(2000 modell) kommer fra Eid og er sett på som en av landets mest spennende keeper i sin årsklasse.

Hun vil flytte til Ålesund og starte på Ålesund VGS Idrett, og slutter seg til Fortunatroppen fra 15.januar.

Marthe har allerede erfaring fra 2.divisjon, da hun voktet målet for Volda i 2016. Hun har vert kretskeeper for Sogn og Fjordane, og er med i NFF sitt prosjekt morgendagens helter for landets mest spennende keepere.

Fortunatrener, Magne Elde, sier dette om overgangen :

Vi er særs glade for å ha sikra oss ein ung og ambisiøs keeper.
Vi har stor tru på vi kan vere med å utvikle Marthe vidare slik at ho når sine ambisjonar.
No har vi eit ungt og spennande keeperteam med Marthe og Lisa Raknes, som blir i byen i nokre år,
og som gjev oss ro på keepersida og som vi kan utvikle vidare.

Marthe sier selv dette om overgangen :

For meg er dette eit steg i riktig retning i forhold til mine ambisjonar om å utvikle meg til eit høgast mogleg nivå som keeper. Eg er veldig ambisiøs og har høye mål, difor er eg veldig glad for å få denne sjansen i Fortuna og ser veldig fram til å bli ein del av laget og klubben. Eg gleder meg veldig!

FK Fortuna ønsker Marthe Bjørhovde hjertelig velkommen og ser frem til å hjelpe henne å nå sine mål!

Kategorier: Nyheter