Lisa Raknes og Amanda Smørdal er våre nye keepere. Sondre Sødergren har nå blitt engasjert som keepertrener for de to unge talentene. Vi er veldig glade for å ha på plass denne trioen som forhåpentligvis vil bare bli bedre og bedre. Mer om hver enkel under…

keepere_trener

Lisa Raknes:

Som kjent signerte vi Lisa rett før høstsesongen startet. Lisa kommer fra spill hos G16 laget til Langevåg og er svært talentfull. Hun er også svært ung, akkurat fylt 16 år og er med det vår yngste spiller. Vi hadde en plan om å «matche» henne litt forsiktig resten av denne sesongen, altså skulle hun få sjanser i 1. div, men hovedsakelig spille seg trygg gjennom en god treningshverdag og spill hos vårt 3. divisjonslag Fortuna/Aksla.

Dessverre måtte Ine Otnes gi seg ettersom hun prioriterer skole i Kristiansund. Hun har vært keeper i Fortuna de siste 2 sesongene, men med flere timers reise frem og tilbake forstår vi at hun velger å returnere til moderklubben Sunndal.

Lisa deltar nå på 5 av 6 treningsøkter hos Fortuna i tillegg til kretslag og trening hos G16 i Langevåg. Hun går på toppidrettslinja ved Fagerlia VGS sammen med flere andre av Fortunas spillere. Hun har gjort sine saker imponerende bra i de 4 seriekampene hun har stått frem til nå.

Amanda Smørdal:

Vi signerte i dag Amanda fra Sykkylven. Hun kommer fra spill på damelaget til FK Sykkylven i 3. divisjon. Hun fyller 17 år neste uke og går idrettslinja på Stranda VGS. Amanda er en temperamentsfull ung dame som stiller store krav til seg selv og sine omgivelser. Hun har hospitert hos oss siden i sommer, men vært innom på enkelte treninger i vinter og i tidligere sesonger. Hun får kontrakt ut året, så vil både Fortuna og Amanda vurdere veien videre etter det. Amanda er i likhet med Lisa «uredd» som keeper og går fryktløs til i duellene. Begge keepere er eller har vært kretslagsspillere.

Sondre Sødergren:

Fortuna har lenge jobbet for å få på plass både flere keepere og ikke minst keepertrener. Aafk keeper Sondre Sødergren har gått i lære hos både Sindre Ryssevik og Frank Mathisen. Han vil nå få et engasjement i Fortuna som keepertrener tross sin unge alder. Han har allerede gjennomført en økt med de unge lovende og tilbakemeldingene fra Lisa og Amanda var positive. Vi tror dette kan bli en fin trio som bidrar til utvikling og kompetanse både hos keepere og keepertrener.

Kategorier: Nyheter