Det er med stor glede vi kan meddele at Serah Senior-Hårvik fra Spjelkavik IL har signert for AaFK Fortuna. Serah ble i 2022 tatt ut på tidenes første J14-landslag og kronet første samling med en scoring i krysset fra 30 meter i siste kamp.

Hovedtrener Frode Fagermo er fornøyd med å få Serah på plass:

«Jeg har kjent til Serah lenge. Hun har kommet langt i sin utvikling til tross for at hun knapt er fylt 14 år. Hun har gode basisferdigheter og stor kreativitet, men først og fremst har hun en voldsom vilje og drivkraft som vi synes er spennende. Serah har lagt ned utallige timer med egentrening, både alene og med gode lagkamerater i Spjelkavik IL»

For oss i AaFK Fortuna er hun er godt eksempel på hva det betyr å virkelig ville bli god. Hun elsker ballen, hun elsker å trene og hun har stor tilstedeværelse i det hun gjør på banen. Samtidig har hun en sterk vilje til å lære og til å ta nye steg. Derfor har vi stor tro på at Serah, samtidig som vi skal være tålmodige og la henne få tid til å utvikle seg.

Vi retter en stor takk til Spjelkavik IL og den jobben de har gjort for å legge til rette for Serah i mange år. Hun har lagt ned en stor innsats selv, men har også vært heldig som har vært i et miljø med ildsjeler og støtteapparat som har stått bak og lagt til rette. Vi heier på den jobben klubben har gjort for å utvikle jentefotballen og gleder oss til å følge dem videre.