Åsane viste seg å være i tøffeste laget. På en «normal» dag hadde vi matchet dem, og matchet dem godt. Kanskje hadde vi ikke hatt kapasiteten til å slått dem, men definitivt gitt dem et tøffere run for their money!

Foto: Jon Forberg

Dessverre ble vi nok litt preget av stundens alvor og maktet aldri å nå i nærheten av vårt potensiale. 

Men for en dag, for en ramme og for et publikum! Med sola på himmelen, Stormen, Ålesund support og et godt besøkende publikum i ryggen, fikk jentene en retur til 1 divisjon som nærmest var perfekt.

Foto: Jon Forberg
Foto: Jon Forberg

Selvsagt kjedelig at vi ikke deltok sterkere i egen fest, men fortvil ikke, vi kommer til å levere varene i fremtidige fester!

Selv om vi hang relativt godt med, blir unøyaktigheter og naitivitet straffet hardt på dette nivået, og definitivt av de antatt beste. Det så vi ved 3 tilfeller i første omgang, og vi må innrømme det var små-tungt å rusle i garderoben med 0-3 til pause….

Andre omgang var noe bedre, og de siste 20 minuttene i kategorien ganske bra.

Men i sum ble det det selvsagt altfor tynt til å sette Åsane i noen reell fare.

Det endte 0-4 etter at Bergensjentene i andre omgang også fikk uttelling etter en corner.

Første kamp var en opplevelse, 90 minutt med referanse og læring, og nå er vi klare for neste oppgave. Til helgen venter Kil/Hemne som veldig overbevisende slo ØHIL 2-0 i Oslo. Som de fleste kamper blir denne tøff, men tøff kommer også vi å være!!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter