En viktig støttespiller og en betydelig Hovedpartner for AaFK Fortuna er på plass og klar for å ta sats sammen med vår motiverte og solide spillertropp de neste tre årene. Klubben er dermed sikret at tilretteleggingen på utstyrsfronten vil være av meget høy kvalitet og sammenlignbart med toppfotball. Sammen skal vi jobbe langsiktig og målrettet hvor våre nåværende og fremtidige samarbeidspartnere får profilering på drakt og annet tøy gjennom en ytterligere forsterket merkevare totalt sett.

“Umbro er særdeles godt fornøgd med å få Aafk Fortuna jentene med på laget. Det blir veldig spennende å være med klubben og alt det positive som skjer med jente/damefotballen i regionen om dagen, dette blir BRA ! Vi ser og for oss en ytterligere styrking av merkevaren i regionen”, sier enn strålende fornøyd regionselger Pål Stadsnes hos Umbro.

“Vi i AaFK Fortuna ser virkelig frem til å jobbe sammen med Umbro og Scantrade de neste årene, og en viktig brikke sammen med prosjektavtalen med AaFK er endelig på plass. Jentene skal dermed spille i identiske drakter som gutta hvor alle parter er fremtidsrettet på reisen mot toppfotball for kvinner i Regionen” sier en godt fornøyd Eirik Hoseth i AaFK Fortuna.

Vi ønsker Scantrade og Umbro velkommen til “vinnerlaget”!

Kategorier: Nyheter