Benedicte L. Berge, Helle Rindal og Guro Hammer Røn har alle tre blitt tatt ut på samling i Italia sammen med J19-landlsaget. Der skal de spille EM-kvalifisering mot Aserbajdsjan, Polen og Italia. De drar allerede nå på søndag der de skal forberede seg til første kamp. Den spilles allerede onsdag mot Aserbajdsjan kl.12:00. 

Hør hva Benedicte har å si før hun og de andre jentene skal ut å spille tre viktige kvalifiseringskamper: 

«Jeg gleder meg virkelig til denne samlingen siden det er tellende kamper. Alt blir så mye mer ekte og det er noe å kjempe for. Vi har hatt gode samlinger tidligere hvor vi har lagt grunnlaget, og nå skal vi endelig få vist oss sikkelig frem i kvalifiseringen. Jeg ser frem til å møte gruppen igjen, bygge et enda sterkere samhold og oppleve tellende landskamper igjen. Jeg forventer nok mye av meg selv. Jeg ønsker å vise og få ut det jeg vet jeg har inne i meg på fotballbanen. Jeg forventer også en gjeng som er like klar for å «gå i krigen» som meg for å vinne. Kampene som kommer blir tøffe, vi møter god motstand, men er vi på vårt beste skal det mye til for å slå oss. Jeg selv kommer til å ta en kamp om gangen, så får vi se om det blir spilletid eller ikke. Skal uansett gjøre mitt beste slik at jeg gjør mitt for å vinne de kampene. Det blir virkelig kjekt å se gjengen igjen!»

Vi ønsker Benedicte, Helle og Guro masse lykke til i de avgjørende kvalik-kampene!

Kamper: 

20.oktober 12.00 Norge – Aserbajdsjan

23.oktober 15.00 Norge – Polen

26.oktober 15.00 Italia – Norge

Kategorier: Nyheter