Når vi igjen tok rusleturen opp til Harstad hadde vi nok alle vel i minne fadesen fra sist. Vår svakeste prestasjon i Grunnspillet. En grese forestilling med tilhørende grese resultat.

Ble tidlig avgårde denne noget rufsete lørdagsmorgenen.
Når du må opp å ta på joggedressen med reklame på kl 5 om morran for å flakse ut fra Vigra i 7-draget, ja, da var vi skeptiske på om vi ville være litt seig i skøytene.

Ikkje tenk på det, jentene hadde tatt vitaminbjørnene sine og var på som fan fra første spark! 

Gikk formelig rett i angrep, og vi fikk en kjempesjanse etter bare minuttet. Håheims skudd ble avverget til corner, og den påfølgende corneren ble til mål. Ferstad slår presist på første stolpe med Karna som siktepunkt. Ballen går gjennom hele feltet og ender i beina på Kæpiten Mette som scorer. Ja du leste riktig, Mette scoret:)

Det skulle ta et-par-og-tjue minutter før neste kule rasla i garnet. Et kanonangrep der Guro blir satt i rom bak deres back. Med et voldsomt rykk, i kombinasjon med frekkhet og dyktighet raser hun forbi og lapper avgårde er godt skudd. Sjåfjell i Medkila-buret gjør en kanon-redning, men Maria fanger opp læret igjen og serverer Håheim midt foran mål. Første forsøk blir igjen reddet av Sjåfjell, men Håheims andre forsøk klarer hun ikke stå imot. Tomålsledelse etter 25 minutter.

Etter dette har vi et vell av sjanser og burde strengt tatt leda med 4-5 inn til kvilen.

10 minutter ut i andre omgang får vi nok en gang corner. Vi hadde enda ikke helt klart å summe oss over det faktum at Mette hadde scoret, men når Helle til alt overmål steg til værs og skallet inn 3-0, så gikk det i svart for oss! 
Altså, hvis man ikke vinner på en dag der begge stopperne scorer, da vinner man aldri!!

Vi skaper 7-8 store sjanser i andre omgang også, og burde selvsagt putta flere. Men det og trøstemålet til Medkila på overtid blir en syltynn parentes i det vi synes var en strålende utført kamp.
Det som gleder oss mest utover 3 poeng er måten vi tok poengene på.

1: vi er kollektivt gode i 90 minutter. Samtlige 11 som startet var gode.
Samtlige 5 som kom inn var gode.

2: vi bruker tid i forkant for å kartlegge motstander og legge en plan for gjennomføring. Og jentene gjennomfører planen til punkt og prikke. Sjeldent har vi vært så gjennomført dyktige i forhold til hva vi ønsket å få til.

Vi har fått en pangstart på sluttspillet med 2 strake seiere. Vi mener alvor med det vi bedriver og har til hensikt å fortsette trenden kommende helg.

Vi går for publikumsrekord i 1 divisjon, og VIL ha over 1000 tilskuere på stadion søndag. Dæven korr artig det hadde vært å få til!! 
Jentene kommer til å levere, det skal dere ikke bekymre dere for, bare møt opp og nyt god fotball:)

Frode F, trener.

Neste kamp er søndag 25.september klokken 14:00 mot Grand Bodø!

Kategorier: Nyheter