På tirsdag spilte J19 sin siste landskamp før de vendte hjem til Norge. Der ventet resten av Aafk Fortuna jentene. Fra en kvalifisering til en annen så skal jentene inn i en viktig periode nå der de allerede møter Frigg borte i første kvalikkamp søndag.


Norge J19
Helle Olsen Rindal og Benedicte Lund Berge har begge vært på landslagssamling der de har spilt tre viktige kvalifiseringskamper til EM.

– 20.oktober: Aserbajdsjan 0 – 7 Norge.
– 23.oktober: Polen 1 – 3 Norge.
– 26.oktober: Italia 1 – 1 Norge.

Helle spilte alle kampene for Norge. Benedicte var reserve. Norge endte på en andreplass i den første runden av kvalifiseringen til EM. Norge skal delta i runde to som spilles våren 2022. Guro kunne dessverre ikke delta på samling pga en skade.

Treningskamp for AaFK Fortuna jentene
Mens noen av jentene befant seg på landslagssamling var resten av jentene i Ålesund der de har fått trent godt i perioden. Fredag 22/10 dro jentene og trenerne til Oslo og Nadderud for en treningskamp mot Stabæk rekrutt/A-lag. Der fikk vi god matching der vi jobbet godt inn mot vår første kvalifiseringskamp som spilles førstkommende søndag. 

Kampen endte 1-1. Vårt mål ble scoret av Oda Tennfjord.

Lagoppstilling:
Lone Vartdal Forberg – Nora Ferstad, Ellijanne Skrede Anderson, Mette Muri, Kristine Gulbrandsen – Tea Lode, Natalie Nilsen, Ida Kroken, Agata Drozdzik, Daniela Dögg Gudnadottir – Lise Janbu Eide.

Innbyttere:
Oda Tennfjord
Jenny Fylling
Danelle Bizohera
Julia Remøy
Anna Brenne

Vi takker Stabæk for kampen og ønsker de lykke til videre i seriespill!

Se oppsettet for kvalifiseringen her:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=180284

https://www.aafkfortuna.no/kvalifisering-til-1-divisjon/

Kategorier: Nyheter