Når et Åsane-lag med los på topp 2 fyrer med høyoktan, blir det tamt å stille med seig diesel på tanken. 
Slik fremsto det i store deler av kampen. De første 10-12 minuttene var fine, vi virket både påskrudde og klare for den tøffe oppgaven som sto foran oss. Det ble fort en tung materie.

Denne siste uken har vært krevende. 3 kamper mot god motstand (nr 1, 2 og 4 på tabellen), hvor attpåtil to av disse var på bortebane, er tøft å håndtere. Da ikke bare fysisk, men også mentalt gitt flere dager på reise.
Det skulle vise seg å bli gjeldende i går, for når Åsane først puttet var vi aldri i stand til å løfte oss fra underlege, ikke i nærheten engang.

Vi stiller høye krav til oss selv, trenere og spillere. Så på tross av at vi nok kjente på slitasje er vi grassat skuffet over det vi leverer. Det er på langt nær godt nok, såpass ærlige må vi driste oss til å være.
Men kampen og opplevelsen av Åsane var lærerik, og fører til en selverkjennelse; hvis vi skal utfordre de aller beste må vi vesentlig opp i intensitet, aggressivitet og tøffhet!! De jager som sultne bikkjer, hele tiden! Vi mer som en som er små-sugen på noe munngodt, men klarer ikke helt å bestemme seg for hva.

På stillingen 4-0 med 10 minutt igjen ser vi Åsane-spillerne spurte tilbake etter et balltap, de jager hverandre i press og stuper i taklinger. De skjønner selvsagt at de har vunnet, vi har sprukket verre enn Brink på VM- stafetten i 2003, og fremstår like farlige som Knut Arild Hareide i stillongs!
MEN, de tar de tunge takene selv om! 
Krav og mentalitet! 

Men herre-jemini, vi har gjort en flott sesong så langt. Seier i ca halvparten av kampene vi har stilt opp i er tålelig bra.
Vi har ofte vært gode og sjeldent svake, selv om ikke resultatene alltid har gått i vår favør. 

Jentene er forbilledlige og søker alltid etter noe å utvikle, kollektivt og individuelt. Det gjør at vi ser ytterst positivt på de 7 sluttspill-kampene som kommer utover høsten. 

Nå skal vi ta oss noen dager fri før vi begynner jobben inn mot sluttspillet.
Kvile slitne hau og kropper.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter