AaFK Fortuna er glade for å viderebringe beskjeden om at støtteforeningen Tango for To er stiftet. Tango for To jobber for å skape like muligheter for alle til å spille toppfotball på Sunnmøre.

Gjennom Tango for To kan både næringslivet, private støttespillere eller andre som heier på oss bidra til at vi skal nå målet vårt om å bli en bærekraftig klubb i Toppserien. Midlene som samles inn øremerkes direkte til spillerstallen, både til å bedre hverdagen for våre nåværende spillere, for å utvikle de største lokale talentene og for å kunne hente tilbake sunnmøringer som spiller toppfotballen utenfor regionen.

Damefotballen er i rivende utvikling, og vi har stor tro på at dette initiativet kan være et viktig hjelpemiddel på veien mot å nå målene våre. AaFK Fortuna er takknemlige for alle som vil hjelpe oss på veien.

Tango for To arrangerer kick off på Color Line stadion i forbindelse med vår kamp mot Hønefoss 09. september. Det blir et åpent arrangement på VIPen, med blant annet innlegg fra Ole Gunnar Solskjær, Hege Jørgensen i Toppfotball kvinner og Morten Alnes Grundstad i Sparebanken Møre. Se eget arrangement på Facebook for mer informasjon og påmelding.

Har du spørsmål til Tango for To, ta kontakt med stifterne Hogne Worren eller Reidar Mjelde.

Kategorier: Nyheter