Det er nå klart at Kristine Gulbrandsen skal starte et nytt eventyr i Oslo. Hun flyttet til Oslo i sommer for studier, men har kombinert skole med fotball for oss i AaFK Fortuna.

«Kristine kom til klubben i 2017, Norgesmester J19, og har virkelig satt sitt preg på den reisen vi har hatt frem til et etterlengtet opprykk til toppfotballen i år. Hun er opprinnelig fra Skodje IL, og har flere kamper på aldersbestemte landslag. Man skal lete lenge etter en mer kompromissløs forsvarsspiller, og når holdninger, lojalitet og treningsvilje står til terningkast 6 er Lyn heldige som får Kristine inn i sin tropp. AaFK Fortuna takker Kristine for 5 solide sesonger i klubben, og hun er velkommen tilbake når tiden er inne for det igjen. Hennes utvikling og overgang til Lyn viser igjen at vi er med på å utvikle meget gode fotballspillere.» sier sportslig leder Eirik Hoseth.

Skodjejenta har rukket å være med på mye siden hun kom til klubben. Blant annet har hun vunnet j19 NM og hun tar med seg et opprykk til 1.divisjon. 59 kamper og 6 mål ble det totalt for denne gang for a-laget. Kristine har spilt både stopper og back hos oss, tilført laget godt humør og en duellstyrke uten like. Nå går ferden videre til Lyn der hun skal bryne seg på nye utfordringer i Toppserien 2022.

«Jeg er veldig glad for å få muligheten til å signere med en klubb som Lyn. Jeg håper å kunne utvikle meg som spiller og ta nye steg! Det blir spennende. Jeg vil takke AaFK Fortuna for mange fine år i klubben. Jeg er takknemlig for alle fine opplevelser og kommer til å savne alle i klubben utrolig mye.» sier Gulbrandsen.

Vi ønsker å takke Kristine for 4 fantastiske år hos oss i AaFK Fortuna og vi gleder oss til å følge deg videre som spiller for Lyn i 2022. Lykke til i ny klubb!

Kategorier: Nyheter