Nora Myklebust Ferstad og Natalie Granvang Nilsen har begge bidratt sterkt i AaFK Fortuna, både på og utenfor banen. Nå gir de seg i klubben, og vi takker dem begge for innsatsen de har lagt ned.

Det er trist å ta farvel med gode folk, og slik er det definitivt nå! Det er to fantastiske spillere og gjennomført solide ambassadører som har spilt sin siste kamp i AaFK Fortuna-drakta. Vi skulle gjerne hatt dem her lenger, men sånn er fotballen av og til.

Nora Myklebust Ferstad signerte for klubben allerede i 2017. Hun har vært med siden, kun avbrutt av et kort opphold i Sandviken i 2021. Med sin strøkne venstrefot har hun bidratt med både mål og assist, i tillegg til forbilledlig innsats og positivitet i garderoben. Med Noras avgang er dermed den siste spilleren som var med å vinne J19-NM i 2017 ute av klubben. De siste årene har hun kombinert studier med i Bergen med fotball i Ålesund, men det lar seg dessverre ikke gjøre lenger.

Hilsen fra Nora:

«Det er vemodig og trist å dra fra en så bra gjeng som jeg har fått tilbragt så mye tid sammen med. Det har vært ekstra kjekt å kjenne på å være tilbake i toppfotballen med klubben, hvor det har vært et år med høy kvalitet både sportslig og sosialt. Jeg har stor tro på klubben og byen, og gleder meg til å følge med på veien videre»

Natalie Granvang Nilsen kom til klubben i 2020, og har siden da vært en nøkkelspiller. I opprykkssesongen 2021 bidro hun med imponerende 15 mål på 14 kamper (fra midtbanen!), og har også i år levert på svært høyt nivå. Natalie har gått foran med profesjonalitet og erfaring gull verdt for lagets yngre spillere. Hun er en typisk «ja-person» som alltid har stilt opp for klubben, og hun etterlater seg et stort hull. Nå går ferden videre til Danmark, og vi i AaFK Fortuna ønsker både Natalie og Simen masse lykke til på neste etappe.

Hilsen fra Natalie:

«Jeg vil takke for tre fine år i AaFK Fortuna! Har hatt en fantastisk tid der jeg har fått blitt kjent med en super gjeng. Vi hadde et mål om å rykke opp til 1. divisjon, og det fikk jeg æren av å få være med på. Nå ønsker jeg alle i og rundt klubben lykke til med å ta det neste steget og for å fortsatt jobbe mot like muligheter»

Alle i AaFK Fortuna takker både Nora og Natalie for innsatsen og ønsker dem lykke til videre! Vi minner om at Ålesund er verdens vakreste by og at begge er hjertelig velkommen tilbake 😊

Kategorier: Nyheter