AaFK Fortuna har store ambisjoner for 2023! Laget hadde en fin sesong i 1. divisjon i 2022, men nå ser vi bare fremover. Vi øker treningsmengden og kvaliteten, både på banen og i teamet rundt. Nytt av året er at vi trener på dagtid tre ganger per uke, vi har investert stort i fysisk tilrettelegging, økt fokuset på videobruk og analyse og bedret den individuelle oppfølgingen av spillerne. Vi er stolt av å presentere gjengen rundt laget.

Hovedtrener Frode Fagermo

Frode starter i 2023 på sin tredje sesong som hovedtrener for AaFK Fortuna. De to foregående årene har endt med et soleklart opprykk i 2021 og en imponerende førstesesong i 1.divisjon i 2022. I 2023 er Frode fulltidsansatt som hovedtrener i klubben. AaFK Fortuna er heldige som har en så kompetent, nysgjerrig og engasjert trener. 

Assistenttrener Preben Torvanger

Preben gjør som Frode og starter på sin tredje sesong i klubben. Nytt av året er at Preben er frikjøpt delvis fra sin sivile jobb, som gjør at klubben i enda større grad får nyte godt av hans kompetanse og engasjement. Preben er en drivende dyktig assistent som utfyller hovedtrener Frode på en glimrende måte. I tillegg til å være lagets assistenttrener, får Preben også et ansvar for analyse – et område klubben prioriterer høyt i 2023. Preben er også hovedtrener for J14-kretslaget sammen med dyktige Lise Janbu Eide.

Spillerutvikler Ruben Aalberg

I tillegg til å være klubbens sportslige leder vil Ruben fungere som en spillerutvikler på feltet ut mot spillerne. Ruben har et overordnet ansvar for å organisere den individuelle oppfølgingen av enkeltspillerne. Det dreier som om utarbeidelse av rollekrav, individuelle utviklingsplaner, oppfølging av utviklingsmål, individuell videoanalyse og rollespesifikk egentrening.

Keepertrener Odd Hatløy

Odd fortsetter den gode jobben han har gjort med keeperne våre. Odd er detaljorientert på feltet, har stor arbeidskapasitet og er en glimrende relasjonsbygger. «Den beste keepertreneren jeg noensinne har hatt», som en av våre keepere uttalte etter sesongen 2022. Vi er heldige som har Odd på laget.

Fysioterapeut Peter Orry Larsen

Med over 300 Eliteserie-kamper for AaFK og Brann, mer enn 30 aldersbestemte landskamper og to cupgull med AaFK, vet Peter litt av hvert om hva som skal til for å lykkes i toppfotballen. I AaFK Fortuna får Peter ansvar for GPS-overvåkning av data fra trening og kamp. Dette gir nyttig informasjon i treningsplanlegging, individuelle tilbakemeldinger og til å forebygge skader. I tillegg screener Peter alle spillerne for å gi verdifull informasjon og individuelt tilpassede treningsplaner.

Fysioterapeut Helene Kjersem Hoff

Helene er vår operative fysiske trener på feltet. Hun er utdannet fysioterapeut og lang erfaring med både behandling og fysisk trening. Helene hjelper oss med aktivering og prepp i forkant av øktene, individuelle styrkeprogram, skadeforebyggende trening, i tillegg til at hun leder den fysiske økten vi kjører hver onsdag. Helene er også fysioterapeut på kamp og den som reiser med laget på treningsleir.

Materialforvalter Halvor Lie

Klubbens største legende og eneste æresmedlem er heldigvis også med videre i 2023. Har kontroll på utstyr, trykking og annet viktig forefallende arbeid som må løses i hverdagen.

Lagleder Sandra Aarsheim og Solveig Koppen

To viktige ressurser som bidrar både i treningsuka og på kampdag. Det kan være vask av utstyr, lage kveldsmat til spillerne, pumping av baller eller organisering i garderoben. Markedsansvarlig Kimy Fagermo er også en viktig bidragsyter på dette feltet, selv om hun har sin operative rolle ute i markedet og rundt kamparrangementene. Vi er heldige som har disse med oss – men vi har også plass til en ekstra i dette teamet!

I tillegg til de nevnte er vi også svært takknemlige for den fantastiske gjengen «bak laget». Ressursgruppen vår som bemanner kioskene, lager frukt, koker kaffe, ivaretar sikkerhet på banen og vanner banen. Den usynlige jobben de legger ned, gjør at støtteapparatet og spillerne kan bruke mest mulig energi på å prestere ute på banen. Vi er glade for alle sammen!

Nå gleder vi oss til sesongen starter – men frem til da skal vi gjøre en voldsom jobb for å bli så godt forberedt som mulig!

Kategorier: Nyheter