Fyllingsdalen har overrasket veldig etter opprykket fra 2 div i fjor, spesielt på hjemmebane har de vært knallsterke. Før vi tråkket utpå Varden Amfi sto de med 4 strake seiere, og det attpåtil uten å slippe inn mål.

Det er heller ingen pusle-lag de har møtt så langt heller, fasiten viser 3-0 mot Kil/Hemne, 3-0 mot ØHIL, 2-0 mot Klepp, og sist 1-0 mot Tromsø.

Men lørdag var det aldri noen tvil, vi vinner usedvanlig fortjent, og burde vunnet med langt større siffer! Faktisk burde kampen i realiteten vært avgjort før pause, vi hadde 3-4 enorme sjanser som alle burde resultert i scoring under normale omstendigheter.

Ikke det at omstendighetene på noen måte var uvanlige, men det jeg mener å si at normalt sett setter vi slike:)

Scoringen var deilig, fint overgangsspill med tempo og ettertrøkk i boks. Starter lavt i banen med at Mette trer opp Linn med en skarp pasning. Linn vender inn i ledig rom og setter opp Guro til venstre med en strøken kule. Resolutt og bestemt drar Guro seg inn mot mål og setter et rapt skudd som setter keeper i kjempetrøbbel. Hun får med nød å neppe stoppet ballen fra å gå inn, men klarer ikke mer enn å dytte den ut i feltet igjen. Der kommer Nora dampende og kan med letthet kælke læret i nettet.

For øvrig skal vi berømme Markussen i Fyllingen-målet, uten henne hadde det fort blitt langt større tall i vår kolonne…..

Andre omgang er veldig solid gjennomført. Vi er knall-godt organisert defensivt og opptrer utrolig ryddig og resolutt. Hjemmelaget har en reell mulighet, den er stor og kommer på overtid. Med maks utur så hadde vi mistet 2 poeng der.

Offensivt leverer vi godt også i siste 45. Vi er clean alene med keeper 2 ganger, samt at vi har flere sjanser som er såpass store at de bør settes. Ikke vært noe å sagt om vi hadde puttet minst 4-5 baller kontra den ene vi tross alt peisa i mål.

Jentene imponerer meg, de har en mentalitet som er strålende. 3 kamper på 6 dager, der vi også måtte streve i 120 minutt onsdag for å sende Molde ut av køppen. Ikke bare står vi 90 tøffe minutt i sola (!!!) i Bergen, men vi dikterer og setter premissene for mye av det som skjer.

Sterke og tøffe tjejor!!

Til helga venter et monster-oppgjør, da håper vi dere flokker til stadion for det som er et ultimat toppoppgjør. Da venter Tromsø på Color Line Stadion, det ulidelige 1-2 tapet fra Nordens Paris for et par uker siden skal og må revansjeres!!

Vel møtt på CLS 12,30 lørdag.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter