Lørdag 9. september klokken 17:00 tar vi imot Hønefoss på Color Line Stadion, og i den anledning byr vår eminente Generalpartner Sparebanken Møre opp til storslagen fotballfest på Stadion!

De inviterer alle jentelag mellom 10 og 17 år (årskullene 2006 – 2013) på VIP`en der det vil bli servert Pizza og brus, og muligheten til å heie oss frem til seier i de beste setene i huset. Dørene til VIP`en åpner 16:00. Det er begrenset antall plasser, så sjekk hvem på laget som kan før dere melder på, slik dere ikke tar noen plasser som andre kunne fått. Det er KUN trenere/lagleder som kan melde på sitt lag. For påmelding, se nederst.

Vi er usedvanlige glade, og ikke minst takknemlige, for å ha en Generalpartner som Sparebanken Møre i ryggen. De er som oss glødende opptatt av å legge til rette for satsing på jentefotballen i regionen, og dette tiltaket viser med all tydelighet nettopp det. Det handler om å skape glede, inspirasjon og motivasjon.

Som klubb satser vi hardt på sportslig suksess, og det er en dårlig bevart hemmelighet at vi satser på opprykk denne sesongen. Tiden vil vise om vi er dyktige nok til å klare det:) Men nesten like viktig som sportslig fremgang, er vårt ønske om å være en drivende kraft i utviklingen av de mange gode jentemiljøene på Sunnmøre, og i regionen som helhet. Ingen lykkes alene, og for å sikre en sterk fotballfremtid for oss som klubb, og for å få et toppfotballmiljø på damesiden på Sunnmøre, er vi helt avhengig at det jobbes godt med å få frem nye lokale talenter som en dag vil skinne på øverste nivå. Det har vi stor tro på vil skje.

Vær kjapp og meld dere på, vær med å skape en fantastisk ramme mot Hønefoss, og støtt oss på veien mot OPPRYKK!!

Påmelding sendes til mette.muri@aafkfortuna.no med følgende:

  • Hvilket lag (klubb og alder)
  • Hvor mange billetter dere trenger
  • Navn på lagleder/trener som blir med laget (hvert lag kan ha med 2 lagledere/trenere)
Kategorier: Nyheter