18. og 19. juni arrangerer SK Guard og FK Fortuna Ålesund i samarbeid SOMMERCUP 2016 for gutter og jenter på sunnmøre. Vi håper cupen kan bli en fremtidig årlig tradisjon for alle som vil delta.

Vi ønsker spillere, trenere, ledere, dommere, foreldre og andre fotballinteresserte hjertelig velkommen til tidenes første SOMMERCUP i regi SK Guard og FK Fortuna Ålesund.

Alle lag får minimum 3 kamper som spilles samme dag. Kampene spilles i hovedsak på Color Line Stadion, men ved stort antall påmeldte lag må enten Aksla Stadion eller Nørvebana KGB også tas i bruk. Det vil være servering i kiosk, og cupen byr på gode fasiliteter både på og utenfor banen.

Alle spillere tilknyttet barnefotballen (7-12 år) mottar premier, og det vil bli delt ut pokaler for de 3 beste i hver klasse i sluttspillet for J13, J14 og J16.

Fortuna sine A-lagsspillere vil være dommere i alle jenteklasser, og for gutteklassene vil det være Guards klubbdommere og seniorspillere som tar dommeroppdraget.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

MERK! Vi opplever at enkelte lag har hatt problemer med påmelding av lag. Husk å bekrefte påmeldingen ved en kode du mottar på sms. For å være helt sikker sjekk først om du ligger registrert under fanen “deltakerlag” (kan ta opptil en dag før en ligger der) eller sjekk ved å sende epost til joakim@skguard.no

Påmeldingavgift:

5-er lag: kr 600 ,-
7-er lag: kr 800 ,-

Betaling gjøres til følgende kontonr: 3910.54.51540

Påmelding av lag kan du gjøre her!

Se Invitasjonen i PDF format her: sommercupen2016

guard storlogofargevisning

 

 

Kategorier: Nyheter