Sølvtrans går inn som hovedpartner for AaFK Fortuna i 2024.

Selskapet ble etablert i 1986, og er i dag verdens ledende brønnbåtrederi som driver med frakt av levende fisk.

Etter mange år som sponsor for AaFK, går Sølvtrans nå også inn på kvinnesiden og blir hovedpartner for AaFK Fortuna.

  • Det er helt naturlig for oss å ta steget videre og støtte AaFK Fortuna ved å gå inn som hovedpartner. I likhet med AaFK Fortuna står like muligheter sterkt i våre verdier, og vi ønsker derfor å støtte deres arbeid for å oppnå dette i fotballen. Vi jobber aktivt med å rekruttere flere kvinner til våre fartøy, og har nettopp ansatt verdens første kvinnelige brønnbåtkaptein. I tillegg er klubben ambisiøs og har en veldig spennende satsing på gang. Det ønsker vi i Sølvtrans å være med på, så det er en glede for oss å kunne gå inn som hovedpartner og bli med på reisen, sier sjef for informasjon og samfunnskontakt i Sølvtrans, Harald Tom Nesvik.

Marked- og arrangementansvarlig i AaFK Fortuna, Kimy Fagermo, er naturligvis strålende fornøyd med å få inn Sølvtrans som en ny og viktig støttespiller.

  • Dette er en veldig viktig signering for klubben! At Sølvtrans ser ser verdien i klubbens nåværende satsing er svært gledelig. Vi ønsker å bedre premissene både for våre egne spillere, men også fremtidige generasjoner. Å få Sølvtrans inn som hovedpartner gir oss enda bedre muligheter til dette, sier hun.

Vi er svært glade og takknemlige for at Sølvtrans blir med på laget, og ser frem til et forrykende samarbeid!

Kategorier: Nyheter