Solveig Engås flyttet til Oslo i sommer for å starte spennende studier, og har nå kommet til enighet med Røa om en kontrakt ut 2021. Hun har overbevist rutinerte Geir Nordby, og det blir spennende å følge Solveig i kampen om opprykk til Toppserien.

Solveig har vært en fantastisk spiller for AaFK Fortuna og har vært tålmodig gjennom å fullføre videregående skole i Ålesund. Men utviklingen har vært meget god, og det var flere klubber i toppfotballen i Oslo som ønsket hennes tjenester.

Sportslig leder Eirik Hoseth har følgende å si om overgangen:

Det blir veldig spennende å følge Solveig videre, og sammen har vi jobbet hardt for å utvikle AaFK Fortuna. Vi håper også at den satsingen som skjer i Ålesund, ikke minst under pandemien, har hjulpet Solveig til å bli en bedre fotballspiller. Vi mister en kvalitetsspiller og en hederskvinne, men dette har vi vært forberedt på gjennom en åpen og god dialog. Vi ønsker Solveig masse lykke til med nye utfordringer, og håper hun spiller i den oransje drakta igjen, Sier Eirik.

Solveig gleder seg til å ta fatt på en ny epoke i livet, og har følgende kommentar til oss:

Jeg setter veldig stor pris på årene jeg har vært i Aafk Fortuna. Det har vært en veldig god utviklingsarena. Det er et godt trenerteam og en dedikert spillergruppe med store ambisjoner. Det har vært gøy å være med på den økende satsingen på jente og damefotball i byen. Utviklingen i Aafk Fortuna og i andre klubber rundt tror jeg er med på å løfte damefotballen og gjøre det mulig med toppfotballspill på Sunnmøre. Et større fokus på like mulighet og forutsetninger har gjort at Aafk Fortuna er en klubb jeg absolutt vil anbefale lovende spillere å utvikle seg i, Sier Solveig.

Vi ønsker Solveig masse lykke til videre, og velkommen tilbake ved neste anledning.

Kategorier: Nyheter