Foto: Kristian Moe

Rammene var helt utrolige, en tjåka full VIP med 600 jublene fotballjenter skapte et kok fra det sekundet vi kom ut til oppvarming. Vi kjente nok på sitringen alle og enhver… For første halvdel av omgang 1 var ikke gnistrende, tvert om, den var både litt nølende og vaklende.

Defensivt var vi hele tiden veldig robust og samlet, men det skødda noe grassat offensivt. Rommene var der, men vi fant liksom ikke helt hverandre. Vi lar motstanderen ta ledelsen, dette er tredje gang på fire kamper, og noe vi ikke kan tillate. En i og for seg ikke veldig vanskelig situasjon ender allikevel i scoring for Hønefoss, alt for enkelt.

Etter scoringen finner vi en helt annen ro i spillet, vi tar oss bedre tid og vi gjøre bedre valg. Det gjør at Hønefoss sliter med å dekke rom, og det er noe vi vet å utnytte. 1-1 kommer på vår andre sjanse i kampen. Tidlig hadde skutefører Mette hatt en fiffig heading på corner, men utenom dette var det fint lite. Til da.

Etter at vi hadde vendt på ball både 1 og 2 ganger slår Agata et legg i boks. Ballen lurer seg hele veien bak i feltet der Ingeborg tar rennafart. Solstrålen fra Stavanger har kjent på at hun enda ikke har fått nettkjenning, men på deilig vis fikk hun det nå. Med strak vrist måker hun ballen opp i nærmeste hjørne og utlikningen er et faktum.

Det gode spillet fortsetter og vi leverer nok en kremscoring ikke lenge etter. Maria slår en ball ut 45 grader som finner sin vei til Agata på 18-19 meter. Med en hammer av en høyre banker hun en skru-dupp-suser over nepa og vottene til burvokteren, kampen er snudd!

Andre omgang starter med en kjempesjanse til Hønefoss, men ballen smyger seg utenfor. Etter dette har vi stort sett veldig god defensiv kontroll, men varierer fortsatt mye i det offensive.

Kampen avgjøres med en lekkerbisken av en scoring. Etter å ha frispilt oss fra en 5 meter får Nora ballen ganske sentralt midt på egen halvdel. Med et fløtemykt og ekstrempresist touch setter hun ballen i bakrommet der Karna har startet 100% perfekt. Ikke en motstander i verden som stopper Karna i de situasjonene! Hun fosser fra forsvareren, og når keeperen kommer ut for å lage kvalm, runder hun denne med letthet og eleganse. Ballen trilles i de tomme buret, og game-set-match.

De siste 20 spilles på kontroll og vi er aldri i fare. 3 poeng på en variabel dag, mye bra, men også noen sludd-byger.

Etter kampen fosset hundrevis av ivrige fotballjenter inn på bana for å få signerte fotballkort av våre eminente spillere. Å få bivåne scener som dette er direkte rørende og enormt inspirerende.

Takk til alle 1324 tilskuere, dere ga oss opplevelse de færreste i fotballen får oppleve!!

Frode F, trener.

Foto: Kristian Moe

Kategorier: Nyheter