Etter å ha kost oss med en snittemperatur på ca 13,5 grader i ukesvis i kombinasjon med kaskader av regn, lekent avbrutt av flekkvise stormkast, var det en omstilling å trimme i 30 grader. Nå skal ikke det på noen måte anvendes som en fiffig unnskyldning for en relativt spak prestasjon, men bare nevnes i forbifarten som et hyggelig avbrekk fra hverdagen.

Hva kampen gjelder, kan vi vel erklære at vi ikke skinte i kapp med sola. Litt som været her hjemme skinte vi bare stykkevis og delt, og da bare i kortere perioder. 

Etter en fin start på høsten i god piff, leverte vi en prestasjon godt under pari kurs. På tross av det føler vi i etterkant at vi «gir vekk» poengene. Det fordi vi selv på en høyst middels dag er bedre enn Hønefoss…. Vi skaper sjanser nok til å score flere enn det ene vi får, men vi er ikke distinkte og tøffe nok i motstanders boks.

Det som rasper hardest på tynn hud er dog måten vi forærer Hønefoss målene på. For å kalle et spett for et spett, fryktelig forsvarsspill! Da ikke bare av de som innehar tittelen forsvarsspiller, men laget som helhet! Vi MÅ forsvare oss bedre enn hva tilfellet er nå. 11 innslupne på 4 kamper hører ikke hjemme noen som helst plass. At vi scorer omtrent like mange er hyggelig, men er fattig-manns trøst.

De 3 målene vi slipper inn i dag er alle i kategorien høyst unødvendig. Greit å akseptere at de vi møter får til fine ting og spiller oss ut, men langt tyngre å svelge at vi på det nærmeste forærer motstanderen mål. Det svir verre en grovsalt i undikken!

Nuvel, nye muligheter kommer til helgen, da mot Kil/Hemne i Sparebanken Møre Arena. Det skal danses disco på CLS, ergo må vi trekke inn for anledningen. Vi skal strebe gjennom uka for å tette hull, samtidig som vi skal øve på å få bedre uttelling på sjanser. 

Vi har vært flinke så langt i år, tidvis veldig flinke, og må heller ikke glemme at vi er nyopprykkede og med få spillere med erfaring fra nivået. Vi har stramt fokus opp og fram!

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter