Det uavhengige skipsdesignselskapet med hovedkontor i Ålesund tar steget inn i AaFK Fortuna og blir partner. Nå har de valgt å bli enda mer samfunnsbevisst med viktig støtte til «like muligheter» og AaFK sin kvinnesatsing også.

Skipsteknisk ble etablert tilbake i 1976, har over 80 ansatte, kontorer i Tyrkia og Kina, og inngår i ST Group sammen med Skan-El AS. Skipsteknisk er kjent for sitt solide ST-design, som en rekke skip over hele verden er bygget på. Selv om de opererer langt utenfor både kommunegrenser og landegrenser, er kjærligheten til det lokale, deriblant den oransje drakta, stor.

Som langvarig støttespiller for AAFK, er det en glede for oss i Skipsteknisk AS å også støtte AAFK Fortuna i å nå sine mål i årets 1. divisjon.

Likeså ønsker vi å bidra til at damefotballen i Ålesund og landet for øvrig skal få den posisjonen de fortjener, sier Hans Ove Holmøy i Skipsteknisk.

Vi i AaFK Fortuna setter stor pris på det viktige signalet som Skipsteknisk AS gir, og vi skal jobbe knallhardt for å bite fra oss i toppfotballen i 2022-sesongen. Vi håper også at enda flere ønsker å bli med på «vinnerlaget»

Hans Ove Holmøy og Ida Mari Giske