Ingeborg Lye Skretting har signert for AaFK Fortuna. Hun har hatt sin første trening med laget og er klar til kamp førstkommende søndag mot Hødd G17 på Color Line Stadion.

Ingeborg selv er fornøyd med å være på plass i vakre Ålesund:

Det føles godt å komme hit. Jeg gledet meg veldig til å komme på plass og ser frem til sesongen som kommer. Jeg har fått et godt inntrykk av både klubben og spillerne, så jeg gleder meg til å bidra til en god sesong for AaFK Fortuna. Kvaliteten og intensiteten på trening har imponert meg. Jeg synes nivået ser virkelig bra ut og miljøet i gruppen virker kjempefint, så dette tror jeg blir gøy!

Hovedtrener Frode er en fornøyd mann:

Dette er en kanonsignering for oss! Vi er veldig glad for at hun valgte oss fremfor andre spennende tilbud. Det var flere klubber som jaktet på henne, så at hun valgte oss tar vi som en tillitserklæring og et veldig godt tegn. Ingeborg er en energisk spiller med stor løpskraft, bra erfaring fra både Toppserie og landslag og gode tekniske ferdigheter.


Vi ønsker Ingeborg hjertelig velkommen!

Kategorier: Nyheter