Vi er glade for å meddele at Amalie Ervik Røys, stortalentet fra Vanylven, har meldt overgang til AaFK Fortuna. For dem som følger AaFK Fortuna tett er ikke Amalie et ukjent fjes. Hun har trent regelmessig med oss i hele 2023 og var også med laget på treningsleir i mars. Nå flytter Amalie til Ålesund for å begynne på videregående skole, og da er timingen god for å melde overgang til oss. Amalie er en spennende offensiv spiller med stor kraft, gode ferdigheter 1v1 og rå avslutteregenskaper.

AaFK Fortuna ønsker å være det naturlige klubbvalget for de største talentene i regionen. Parallelt med å kjempe om tre poeng hver helg, er det også en viktig del av klubbens strategi å utvikle lokale kvalitetsspillere til a-laget. Amalie ble toppscorer i Volda i hennes første sesong i seniorfotballen i 2022 (som 15-åring!), og har fortsatt i år med imponerende 10 mål på 7 kamper i vårsesongen. Sunnmørsposten kåret i vår Amalie til den beste spilleren i lokalfotballen og hun har vært ønsket av store klubber i andre deler av landet.

Amalie trekker selv frem miljøet i Vanlylven og Volda som viktige bidragsytere for at hun har kommet dit hun er i dag. Felles for disse miljøene er trener Ole Per Kragset, som sammen med foreldre og de nærmeste har fulgt opp Amalie eksemplarisk. I tillegg til gode ferdigheter på banen, er Amalie utstyrt med gode holdninger og en sterk vilje. AaFK Fortuna retter en stor applaus til disse, og takker for godt samarbeid rundt overgangen til Amalie. Som en kuriositet er det også interessant å merke seg at da AaFK Fortuna arrangerte «Toppfotballhelg» i mai var hele syv deltakere representert fra Vanlylven FK. Imponerende!

Vi ønsker Amalie hjertelig velkommen til AaFK Fortuna.

Fra en tidligere treningskamp i år , FOTO: Krisitan Moe

Kategorier: Nyheter