Jentene avsluttet en historisk uke med 3 poeng og null baklengs mot et Træff-lag som imponerte oss med en innsats det luktet svidd av. Vi ledet 3-0 etter 22 minutter etter scoringer av Lise J. Eide(2) og Natalie Nilsen. Alt lå til rette for en storseier, men ballen fant utrolig nok ikke veien til nettmaskene etter en bra start. Et bra antall publikum fikk derfor ikke flere mål å glede seg over, men Lyn-kampen tok muligens mye energi denne gangen. Likevel en god avslutning på en fantastisk uke for klubben. Nå gleder vi oss til Hødd borte på lørdag kl. 1400!

Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7867990

«Lise scoret to mål mot Træff og har startet sesongen bra»

Hovedtrener Frode Fagermo har oppsummert kampen:

Bare få dager etter vår cup-triumf mot Lyn tok vi mot Træff i serieåpning på Aksla. Træff er nok av de lagene som er ventet å få det litt stritt i årets sesong, og vi må være såpass ærlige å si at vi forventet å skulle hamle opp med dem. Det gjorde vi også.

Dog ikke i den grad vi kunne håpe på.

Kort fortalt så var kampen en eneste lang possession-aktivitet. Vi eier ballen stort sett hele tiden, kun avledet av sporadiske forsøk uten substans. Utfordringen når man blir så dominerende er å klare å oppdrive nok tempo og kvalitet i det man foretar seg. Træff stod på, de jobbet og slet, og ville ikke la oss få noe gratis, det skal de både ha ros for og berømmelse for. Men vi er et godt stykke under pari kurs, derfor berger de seg til et svært akseptabelt tap.

Vi ledet 3-0 etter drøye 20 minutter etter 2 scoringer av Lise og ett av Natalie, og det tegnet til å bli stygge siffer for våre hardt kjempende venner fra Målle. Men derfra og inn til pause var vi upresise, utålmodige og lite distinkte. Tross 3 mål opp var vi ikke spesielt fornøyde med det vi hadde sett!

Etter å ha hatt en rolig, avbalansert og fornuftig pauseprat var forventningene at vi skulle stramme til stikka i siste 45. Men slik ble det ikke, på tross av en overveldende dominans og en haug!!!!! av målsjanser klarte vi ikke å sette flere bak deres gode keeper. 3-0 til pause ble 3-0 til slutt.

Denne kampen burde gitt 10 scoringer, men vi hadde liksom ikke helt momentet denne dagen. Slik er det av og til, men så skal man heller ikke glemme at uken har bydd på voldsomt fine opplevelser og et spekter av følelser. Totalt sett har vi hatt noen fine dager:)

Det viktigste var å starte med 3 poeng, det greidde vi med glans, nå ser vi opp og frem mot neste oppgave. Den kommer førstkommende lørdag når vi skal returnere til Høddvoll igjen. De er nok revansjesugne etter at vi påførte dem et 1-5 tap i køppens første runde, og dette er en oppgave vi må ta på største alvor.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter