Vi i AaFK Fortuna har mye å lære på veien mot Toppfotballen, og på onsdag var vi så heldige å få besøk av styreleder Pål Hansen i Sandviken Toppfotball. En klubb som gjerne deler kunnskap og mange av sine erfaringer på veien mot å bli en av Norges aller beste lag på kvinnesiden. Nylig signerte også tidligere Fortunaspiller Malin Sunde for klubben. Men deres satsing gjennom Toppfotballsamarbeid Vest er også veldig interessant for oss i AaFK Fortuna på litt lengre sikt.

Leder i Sandviken Pål Hansen og vår leder Maria Kvalen hadde gode diskusjoner på onsdagens møte. Eirik Hoseth og Markedsutvalget med Reidar Nilsen, Hogne Worren og Øystein Omvik deltok også

“To klubber som virkelig satser på spiller-, trener-, og klubbutvikling, IL Sandviken Toppfotball og FK Fortuna Ålesund, snart AaFK Fortuna har møttes for å se på muligheter og samarbeidsformer mellom vårt “Toppfotballsamarbeid Vest” og Fortuna sitt tilsvarende prosjekt «Toppfotball Kvinner 2023″ Vi jobber begge hver dag for å gi jenter like muligheter innen fotballen som det gutter har. Det er vi utrolige stolte over, sier styreleder Pål Hansen”

Det er ikke første gangen at klubbene møtes for å dele erfaringer, og vi takker for de mulighetene som dette gir oss på Sunnmøre. Vi har ambisiøse tanker og målsetninger for Toppfotball kvinner 2023, men det gjelder å være tålmodig. Et solid byggverk tar litt tid å få realisert.

Kategorier: Nyheter