Ruben Ringereide Aalberg har takket ja til en rolle som sportslig administrativ leder i AaFK Fortuna. Ruben har master i idrettsvitenskap og skrev sin masteroppgave om akademiet til RBK. I tillegg er han utdannet lektor, har UEFA B-lisenskurs, NFF Spillerutvikler B, og har jobbet med spiller- og trenerutvikling i Sunnmøre fotballkrets. Gjennom kretsen har Ruben vært involvert i alle nivåer i landslagsskolen på jentesiden. Han har også hatt flere trenerroller tidligere, blant annet i Byåsen. De siste 5 årene har Ruben jobbet som idrettslærer og fotballtrener ved Ålesund VGS og han kjenner derfor flere av AaFK Fortuna sine nåværende og tidligere spillere.

«Jeg har over tid fulgt nøye med AaFK Fortuna og Toppfotballprosjektet og gleder meg stort til å bli med på laget. Klubben har kommet langt allerede og det har vært lagt ned en betydelig innsats av flere. Jeg er ydmyk over å få ta del i prosjektet på reisen videre» sier Ruben.

Styreleder i AaFK Fortuna, Maria Elena Kvalen uttaler at klubben har hatt Ruben i lupen over tid, og uttrykker takknemlighet for at han ønsker å jobbe dedikert med AaFK Fortuna og Toppfotballprosjektet fremover: «Han får blant annet en viktig rolle i utviklingsarbeidet i klubben og har med sin allsidige sportslige bakgrunn og personlige egenskaper mye positivt å tilføre.

Vi ønsker Ruben hjertelig velkommen og ser frem til samarbeidet.

Kategorier: Nyheter