Reisebrev #1

Heisann hoppsann!

Onsdag 5 april satte vi kursen mot Albir for å starte treningsleiren! På Vigra stilte 19 trøtte jenter opp og våre trofaste trenere opp. Første flyet gikk allerede klokka 6:10 fra Vigra, og mellomlandet på Gardemoen før vi reiste videre til Alicante. Vel framme ble vi møtt av en deilig temperatur på ca 20 grader og strålende sol. Vi fant fort ut at reisebuksa måtte bli byttet ut med shorts, for slike temperaturer har vi sjeldent erfart på turer hjemme i Norge.

Erfaren som vi er valgte flesteparten av oss å legge igjen fotballskoene i kofferten. Dette første til dramatiske tilstander ved bagasjebåndene da det tok evig lang tid før koffertene var å se. Heldigvis kom alle fram i god behold og vi satt kursen videre til siste stopp, Albir!

Ved ankomst av hotellet var det om å gjøre å få kastet bagasjen inn på oppbevaringsrommet så fort som mulig for å kunne gå å spise. Skrubbsultne som alltid ble matsalen allerede godt brukt under lunsjen og jentene var klar for første treningsøkt.

Uansett hvor du reiser i verden klarer du alltid å møte på sunnmøringer. Det slo heller ikke feil at Arne Per og  flokken hadde slått leir på samme hotell som oss. Arne Per var så høflig å gi oss sjokkbeskjeden om at det var 30 minutter å gå til anlegget. Heldigvis er Fortunajente så sporty at de klarte å halvere tiden. Første økt var relativt rolig og innebar både teknikk og skuddtrening. Bana hadde fin standard, og ikke nok med det, men vi hadde også private banearbeidere som sørget for å vanne banen ordentlig. Ikke nok med at banen fikk seg en dusj, men innbytterbenkene godt behandlet (vi snakker flere minutt). Men takket være dem fikk gjengen kjølt seg ned etter at temperamentet steg da første rundet av årets treningsleirkonkurranse ble gjennomført. Her stakk Sara Fornes av med førsteplassen, da ikke engang halvparten av laget klarte å treffe tverrliggeren (nærmere bestemt 5 personer hehe). Andreplassen kapret derimot Vivian, og Stine Reite og Malin en hederlig delt tredjeplass.

Siden veien tilbake til hotellet er nokså lang er det god tid til hyggelige samtaler. I dag har vi konkludert med at vi i neste fotoshoot skal legge fokus på fjeset og ikke noen dobbelhake, eller hva Vivian?

Vel tilbake på hotellet har vi inntatt våre leiligheter. Vi er meget fornøyd med det vi har sett så langt, men det er ikke til å komme unna at vi har med en barnehage på tur. Siden et fåtall er over 20 år (kun Camilla), blir det fort mye fnising og tull. Dette tas godt i mot av gruppa, og vi legger ikke skjul på at en god latter forlenger livet. Spesiell takk til Stine R, Marthe og Birgitte for gode Paradise- scener og resten av crewet deres. Hvordan dere vil tolke dette er opp til en selv.

Så langt kan vi oppsummere at vi har hatt en positiv opplevelse av turen og gleder oss ekstremt mye til fortsettelsen. Neste reisebrevet kommer senere og da gir vi stafettpinnen over til Marthe, Cecilie og Ida.

Mette og Anna takker for seg, over og ut!