Så var plutselig nest siste dag i paradis et faktum, og vi vender snart snuten tilbake til kalde Norge.
Dagen i dag startet som vanlig med frokost 0800, før vi ble samlet til et spillermøte. Deretter var det avgang til kamp (for siste gang 🙁 ), og duket for en veldig spennende kamp mot Vestsiden.
Kampen mot Vestsiden ble en tøff og jevn kamp. Vi klarte ikke å gjøre det vi hadde blitt enige om på spillermøte og det ble mye rot fra vår side. Dessverre endte de hele med et skuffende 2-0 tap, og et resultat vi ikke var fornøyde med.
Etter kampen skulle mange av jentene på shopping på et kjøpesenter i Albir, noe jentene fort fant ut ikke var det smarteste valget de hadde tatt. Mange slitne ben og trøtte kropper førte til en rask retur til hotellet. De gjenværende på hotellet hadde brukt tiden på å nyte de siste timene på solsenga. Også Magne og Rune hadde brukte tiden ved bassengkanten.
Tilbake på hotellet ble vi møtt av en ivrig gjeng 2004gutter fra Sverige som har fotfølgt Malin etter at de ankom hotellet. Malin er nemlig den peneste jenta på hotellet ifølge dem, og de har gjort alt de kan for å få kontakt med henne. Deretter samlet underholdningsgruppene seg for å finpusse showene sine for kvelden.


Før kveldens underholdning skulle vi kåre vinner av Spaniakonkurransen. Sara stakk av med tredjeplassen, deretter Stine R på andre, og Malin stakk av med seieren. Gratulerer så mye til dem! Etter dette var vi alle klare for kveldens underholdningsshow, noe som virkelig ble noe for seg selv. Vi fikk oppleve alt fra rap av Birgitte til en intim ballettdans av Magne og Rune. De var til slutt Vivian, Helena og Camilla som stakk av med en knepen seier. Showet til Vivian og Co var basert på Paradise Hotel, der vi spillerene var deltagere og trenerene var utfordrere på solo. Høy klasse skuespill var nok noe som gjorde at de trakk det lengste strået.
Vi hadde blitt enige om å dra ut å spise siste kvelden ettersom det både var sosialt og en veldig hyggelig avslutning på en fin treningsleir (I tillegg var mange rimelig lei av hotellmaten). Etter at alle var mette og fornøyde dro vi videre ned mot stranden. Der ble vi alle samlet til fellesbilde (og kanskje 1000selfies?) før vi gikk tilbake til hotellet.
Nå ligger vi i senga, og er veldig klare for å legge oss, så GODNATT <3

XOXO
Ingrid & Stine