Heisann! Da har vi kommet til vår siste dag og kampdag her i Tyrkia. Vi startet dagen med frokost 09:30, litt senere enn vanlig. Det neste som stod på programmet var lunsj og kampmøte før vi satte kursen til dagens kamparena. Banen vi skulle spille på var en 45 minutters lang busstur til Belek.


Da vi kom fram til banen ble vi møtt av de som jobbet der. De viste oss garderobene var og beretta hvilken bane vi skulle spille på. Planlagt kampstart var 16:00, men etter litt forsinkelser hos motstander laget startet kampen ca.10 min senere. Noen var mer urolige enn andre for om motstanderlaget skulle møte opp i tide, men alt løste seg og kampen blei spilt som normalt.


Kampen mot KR ISLAND ble en god og nyttig kamp. Vi fikk en god gjennomkjøring der vi så igjen mye av det vi har jobbet med på trening her nede i Tyrkia. Mer om kampen får du i et kampreferat som kommer senere.
Da vi kom tilbake til hotellet var det mye som stod på programmet. Etter at vi hadde spist middag var det duket for underholdning. Hver gruppe skulle nå vise frem hva de hadde kommet opp med. Vi fikk se både sang, dans, synkronsvømming og parodiering. Det var spesielt høge forventinger til hva støtteapparatet hadde skrapet frem i år. I år hadde de valgt å bruke spillergruppa som utgangspunkt og parodierte jentene på laget. Det var godt jobbet av alle gruppene og latteren runga godt i rommet.
Senere på kvelden var det duket for stor oppgjøret mellom Manchester United og Barcelona. Kampen ble vist på en Pub som ligger like ved hotellet. Det var mange som ville få meg seg oppgjøret og puben var mildt sagt stapp full.
Da er det leggetid og pakking, før vi i morgen setter kursen tilbake til Ålesund.


Kjærlig Hilsen fra Ellijanne, Kristine og Nathalie. <3