Dagen startet med at alle samlet seg utenfor rommet til våre kjære Rune som fyller 50 år idag. Vi banket på døren til en halvvåken jubilant med både kake, lys og sang, inkludert en hatt med hjemmelaget 50-tall på. Denne måtte han ha på seg under frokosten.

Etter frokost var det tid for spillermøte før vi dro videre til kamp. Dagens motstander var Sindri, et 1.divisjonslag fra Island. Nivået sto ikke opp til forventning og det endte opp med en enkel 5-0 seier. Selv om Triana (Vivian) sto over kampen, kom hun likevel i rampelyset da hun var centimeter unna av å bli påkjørt av en golfbil.

Så var det på tide å vende snuten tilbake til hotellet for å sleike siste rest av ettermiddagssolen. Mens noen forberede kveldens underholdning, dro resten på andre siden av gaten for litt billig handel. Her kan det nevnes at noen er flinkere til å prute enn andre. Stine og Marthe var i stor ekstase når de trudde de hadde gjort en storhandel ved å kjøpe to hettegensere for en billig penge, men det viste seg at Nora og Cecilie hadde fått tilsvarende hundre kroner billigere.

Så var det endelig tid for årets underholdningsshow. Her var vi delt inn i seks grupper hvor hver enkelt skulle fremføre sitt bidrag. Her var det alt fra selvproduserte låter, parodier til danseinnslag av trenere. I år som i fjor ble et innslag av Paradise Hotel vartet opp av Vivian, Helena og Camilla, og det var et gledelig gjensyn med Triana(Vivian).

Under hele oppholdet har Magne advart oss på et forrykende show av trenerteamet, så forventningene var store. Skuffelsen var da stor da Magne spurte Nora under middagen om tilbakemelding over deres prestasjon.

«Hadde forventet mer med tanke på hvor mye tid dokke hadde lagt til grunn».

Trenerteamet har nemlig brukt flere kvelder på å forbedrede seg til dette innslaget. Det ble også en kåring av Tyrkias Mester, der Oda gikk av med seieren etter å ha vunnet flest øvelser sammenlagt. Kvelden ble avsluttet på en fin restaurant i Side for å feire Rune. Her ble vi servert treretters middag og stemning var på topp.

Vi håper Rune fikk den dagen han fortjente. I morgen vender vi snuten hjem til Norge og det er kanskje like greit siden Magne har blitt såpass språkforvirret. Det har vært flere situasjoner der han har forvekslet norsk med engelsk,

quote «We are little bit Kresen» «Ka du held på med ref?!!!!!»

Vi spillerne er svært fornøyde med årets treningsleir i Tyrkia og er kjempemotivert til sesongstart.

Klem xoxo Kari, Stine, Lisa og Camilla.