Vi startet dagen med en tidlig frokost kl. 08.00, og deretter gikk veien videre til fotballbanen. Vi startet treningen kl. 09.00 i behagelig varme og strålende sol. Etter en tøff kamp i går ble restitusjon hovedfokuset på dagens økt, i tillegg til at Spania-konkurransen ble avgjort. Vi startet treningen med noen styrkeøvelser før poengutdelingen begynte. Konkurransen skulle avgjøres med fire forskjellige utfordringer: gris (holde ballen i luften), lagstaffet, skru ballen i mål fra dørlinjen og til slutt skulle vi, med bind for øynene, gå til en kjegle 30-40 meter unna. Og overraskende nok endte flere enn forventet langt ifra treffpunktet.

Etter turens siste trening dro vi den lange veien tilbake til hotellet, hvor bading og soling stod for tur. Fra kl. 11.00 til kl. 18.00 hadde vi friheten til å gjøre det vi ville, og det var som nevnt mange (Magne) som solet seg, men det ble også brukt tid på volleyball og øving til mandagens store show.

Før middagen begynte Magne og Rune med spillersamtaler, hvor gårsdagens kamp var et av temaene. Til middag var det pizza, til alles store glede. Noen av jentene på laget forvekslet tunfisk med kjøttdeig, og smaken ble deretter. Heldigvis var det rikelig med is og jordbær til dessert for å få bort den vonde smaken. Kvelden ble i dag, som alle andre dager, avrundet med en konkurranse. Dagens utfordring gikk ut på at en og en skulle synge en sang med hodetelefoner på, og resten av gruppen skulle tippe navnet på sangen og artisten. Seieren gikk til Rune og Co., der Rune imponerte stort med ketchupsangen.

Vi gleder oss til en ny kampdag i morgen, da vi møter Bergenslaget Vestsiden kl. 10.30. Håper på en god avslutning på en super treningsuke her i Albir!

Helsing fra Oda, Kristine og Helena.