«Selam» gode venner!
Enda en dag i tyrkerland er forbi. Med Rune på plass lå alt til rette for en ny fantastisk dag. Vi startet dagen som vanlig med en god frokost før første trening. Økten besto av mye avslutninger og terping på dødballer, hvor Hoseth gledelig viste frem skuddfoten. Og med en avdanket Rune Sunde; siterer Magne «med fullt av daudkjøtt på kroppen», var det umulig for kaptein Mette å stoppe den 3 meter høye stjernespissen på dødballer i feltet.

Senere spiste vi lunsj og de fleste tok seg en formiddagslur, unntatt Oda som umulig kan klare å sove mer ettersom at hun legger seg før mafiarundene engang har begynt. På dagens andre økt ble det struktur og spill, i mens vi avsluttet treningen med en øvelse i «Tyrkias mester».

Etter en god middag gikk turen til puben over gaten, og det skulle heies på Man U. Etter litt frem og tilbake ble flere enige om å kjøre en god gammeldags prank på Magne. Med hjertet i halsen ble det sendt et bilde av Marthe med øl i hånden, og hun sitter dessverre nå på flyet hjem til Ålesund. ☹ Kvelden ble avsluttet med god temperatur når det var «Gruble» som sto på programmet. Er nynorsk et annet språk enn norsk? Dette mente juryen til lag fires store fortvilelse (Kval ble ikke godkjent). Reite, med Magne i ryggen havnet i slåsskamp med juryen etter at «Kaptein» ikke ble godkjent som et yrke.

Summa summarum, vi koser oss i tyrkerland og sender stafettpinnen videre. Og om noen ikke skulle skjønne ironien, er Marthe i levende livet her med oss 😊

Mvh. Nora, Solveig og pittepittelitt Carmen, som heller valgte å prioritere guttene og ikke bidro en dritt