Dag tre startet med en betydelig tidligere frokost enn de to første dagene.

Klokken var ikke mer enn 07:45 (05:45 norsk tid) når jentene marsjerte til matsalen, noen mer våkne enn andre.

Dagens morgenøkt var en kampforberedende trening med firkant, litt struktur og med terping av dødballer. Økten ble avsluttet med Tyrkias Mester del 3, hvor det var om å gjøre å treffe tverrliggeren. Med tre forsøk hver, og kun seks spillere videre fra første runde… Så kan man skylde på vindforholdene på en ellers overskyet gressmatte. Mette hadde vinden på sin side, og slo Vivian i finalen. Etter trening var det tid for lunsj.

Det neste på agendaen var da kamp mot Kil/Hemne, som vi møter i årets 2. divisjon (1. divisjon i fjor). Før kampen hadde vi spillermøte, hvor vi gikk gjennom kampplanen. Når vi ankom det flotte anlegget, lå alt til rette for at dette skulle bli en kanonkamp! Når dommeren blåste i fløyta, blåste fremdeles vinden godt- men Blindheim stilte mannsterkt på sidelinja. Det ble en jevnspilt kamp, hvor vi fikk god motstand. Selv om vi hadde det meste av spillet, og sjansestatistikken i vår favør, lå vi under 0-1 til pause. Vi fortsatte å jobbe hardt i 2. omgang og Cecilie satte ballen i nota helt på tampen av kampen, etter en corner av Katarina. Kampen endte 1-1.

Tilbake til hotellet tok alle seg en 10-minutter i bassenget for å kjøle ned bena, etterfulgt av litt avslapning og en deilig middag. Kveldens underholdning bestod av et debutantinnslag av Line, Håkon, Vilde, Nora, Ellijanne og Tora. Vi ble litt skuffet når vi ikke fikk se Håkon og Line svinge seg, men vi fikk hvertfall lære litt om mer om hver enkelt av de nye, i en quiz. Vi satser på at de får vist seg frem siste kvelden. Kveldens aktivitet ble lagets favoritt: ”Mafia”. Det gikk heftig for seg når Oda spilte ut sine egne, tur etter tur. Magne var overraskende god til å lese sine spillere, når han gjennomskuet både Mette og Ingrid uten erfaring.

Nå er egentlig alle ganske utslitt, og vi tar en tidlig kveld. Heldigvis kommer det en rolig morgendag, med restitusjon, og vi håper å få sleiket litt sol.

Nå sender vi stafettpinnen videre til Oda, Vivian og Ellijanne. God natt!

XOXO E, V & I.

PS: Siden Vivian stod over dagens kamp, har hun fått mye tid til å skaffe seg nye venner…se bildet under…