Dagen i dag startet som vanlig med frokost klokka 08.00. Deretter hadde vi en lett morgenøkt med både pasninger og dødballer. I spaniakonkurransen stakk Stinito Reite av med seieren, da det var om å gjøre å sentre ballen nærmest 16meterslinja. De bleike sunnmørskroppene bevegde seg videre mot bassengkanten for å slikke litt sol. Enkelte har kanskje overvurdert egne pigment, noe som har resultert i litt FOR mye farge.

Mellom øktene var det bading, soling og kortspill på tapetet, og jentene tok livet med ro. På økt nummer 2 avsluttet vi med tyrkerstraffer der Mette og Ida imponerte stort med å lime ballen i krysset etter 10 runder rundt seg selv.

Når det kommer til kveldens underholdning så hadde noen av jentene arrangert henteleiken. Her har vi egentlig ikke ord. Jentene har spurt, og KREVD, både sko, hårstrå og drakter fra fremmede personer, og vi har fått bekreftet at enkelte virkelig ikke eier grenser. Vi kan med sikkerhet si at dagen i dag, i likhet med de andre dagene her nede, har vært svært underholdende.

Og til alle dere der hjemme som er lei av kjedelige reisebrev, denne er til dere:

Nå er vi nede i varmen her
Trenger ikke mye klær
Bading, soling og fotballspill
Dette får vi alltid til

Henteleiken stod i dag for tur
Magne han ble veldig sur
Rollondrakta var et krav
Mette tok fullstendig av

Sara, Birgitte og Stine
De tre tøffe og fine
Sier nå takk for seg
Nå må vi dessverre gå vår vei …. legge oss☹

Klemzzz