Hola!

Dag nummer to i Spania startet klokken 8 med en herlig frokost. Vi pakket sakene og var klar til trening klokken 9 der vi terpet på defensiv organisering. Økta ble avsluttet med den faste Spaniakonkurransen. Det ble delt opp i tre lag som skulle konkurrere i stafett. Det var lenge jevnt mellom de tre lagene. Særlig Ingrid imponerte med sin trillebår, og Magne mente dette talentet var et resultat  av å ha ”stått i fjøsen” hjemme i Sykkylven. Konkurransen måtte til slutt ende med poengdeling mellom samtlige (på pedagogisk vis) slik vi fikk rekke hjem til lunsj.

Vi returnerte deretter til hotellet der soling sto på programmet. Etter en god og etterlengtet time på solsenga var vi klare for lunsj og ny økt klokka 3. Dette ble en hardere økt med høy intensitet. Poengligaen sto for tur og temperaturen i spillergruppen ble fort høyere enn på gradestokken (les: Mette og Marthe hadde ikke dagen). Det var til slutt Stine, Ingrid A, Sara, Anna og Camilla som stakk av med 3 poeng.


Etter en vel gjennomført økt bar det rett til bassenget for å kjøle ned beina. Vi spiste deretter en velfortjent middag, selvfølgelig etterfulgt av en is til dessert (eller to Birgitte?). Så var det tid for kveldsunderholdning som besto av forklaring/miming av ord. Innsatsen var som alltid upåklagelig selv om nivået til tider var varierende. For enkelte mer snakkesalige ble det vanskelig da vi fikk i oppgave å forklare kun ved hjelp av to ord (Mette og Birgitte). Dette førte til flere diskvalifikasjoner, og det var nok dette som kostet dem førsteplassen. For ikke overraskende var det lag 3 som overlegent stakk av med seieren.

Vi sier oss dermed fornøyd med dag 2 i Albir. Vi ser frem til en god treningsdag i morgen og deretter kamp på lørdag. Stay tuned for neste reisebrev som kommer allerede i morgen!

Adios amigos!

Cecilie, Marthe og Ida