Heia!

Onsdag gikk turen til Tyrkia, og på Vigra hadde Skal Vi Danse-Tore møtt opp for å ta farvel med oss. Vel fremme på Gardermoen ble vi tatt i mot av Paradise-Robin. Han ville ikke være med videre til Tyrkia, selv om Amalie og Nathalie spurte pent;)

Da vi kom frem til Tyrkia var vi fortsatt 20 spillere og 4 i apparatet. Vi kan dessverre ikke si det samme om bagasjen. Alle gode ting pleier å være tre, men ikke denne gangen, og Ingrid, Carmen og Eirik har vært en liten tur på shopping.

Nå er fokuset flyttet over på fotball, og vi har hatt to gode økter på strøkne gressmatter her i Side. Første økt var rolig, med ferdighet, pasningsøvelser og avslutninger. Andre økt bestod av struktur med fokus på forsvar, boksspill og poengliga. Temperaturen på poengliga i dag ble meget høy. Heldigvis, for det er ganske kaldt her;) Vi hadde god tid mellom øktene, så et par spillere hadde en rolig og ydmyk photoshoot; følg @danieladogg og @noraferstad for updates. Smask

Benedicte har prøvd å smøre seg med solkrem, med lite hell. Hun er heldigvis bedre til å stå i mål, og vi gratulerer med enda et landslagsuttak!!!

I kveld har vi hatt gjennomgang av resten av oppholdet, og kveldsunderholdning. Vi har fått bekrefta at laget består av mange dårlige tapere, og at flere har veldig god fantasi. Nå er vi spenna klare for ei uke med gode treninger, mye sosialt og forhåpentligvis mye sol.