Klepps trener uttalte til NTB etter kampen:
«De setter sjansene sine, vi stresser for mye». I vår bok bør den kategoriseres som årets understatement!
Der de setter de to eneste sjansene de hadde, begge på det nærmeste forært av oss, har vi 2-3 enorme utenom scoringene samt 3-4 overganger 3 mot 2 som alle burde resultert i tellende resultat.

Nu vel, at det var en sterk og i aller høysete grad fortjent seier tror jeg ingen kan benekte, selv ikke de i randsona mellom Jæren og Stavanger!

14 gåller på 3 siste vitner om god pepp, og samtlige 4 denne solfylte men vind-befengte aftenen var av det pene slaget.
Nora H setter tonen etter 5 minutter med det som bør være en kandidat til årets mål! Fra sidelinja mot venstre drar hun seg lekent inn i banen før hun fra 27,5 meter dryler ballen i krysset. Herrejemini for ei scoring!

Klepp snur kampen på de 2 nevnte sjansene, men begge kunne med enkelhet vært forhindret. Men den mentaliteten vi har i laget er enestående, vi rister det av oss og svarer kontant! Først trer Caylon Guro gjennom med ei pasning du ikke ser i tide og utide, og utlikningen er et faktum.
På overtid i første varter vi opp med nok en flott angrep, og Nora H prøver å vippe seg fri bare for å bli hindret av ei hånd på avveie. Natalie setter straffa kontant, igjen er vi i føringen.

Andre omgang starter med et høyere og mer aggressivt press fra hjemmelaget, noe som ser ut til å stresse oss litt. Vi ror greit unna den 10-minutters perioden, og derfra og inn spiller vi med voldsom ro og andakt. Natalie avgjør kampen med nok en lekkerbisken etter å ha blitt spilt gjennom av ei solid Nora F. I kamp med stopper river Natti til seg ballen, vender Jær-buen vekk og setter ballen hardt og kontrollert i lengste. Vakkert, vakkert.

I sluttfasen kan vi putte flere på et slitent og tungpustet Klepp, men i gjentatte overtalls-situasjoner blir vi for unøyaktige.

Men du verden, å putte 4 på Klepp Stadion og returnere med 3 points er intet annet enn nydelig.

Vi er i dytten, og kommende helg venter Grand Bodø på Color Line. Vi skal jage på for vår 3 strake og håper at det kommer skokke-vis med supportere å heie oss frem.

Frode F, trener.

Kampfakta
Klepp – AaFK Fortuna 2-4 (2-3)
Mål: 0-1 Nora Harnes Håheim (5), 1-1 Ingeborg Lye Skretting (27), 2-1 Anette Snørteland Jensen (33), 2-2 Guro Hammer Røn (37), 2-3 Natalie Granvang Nilsen (str. 45), 2-4 Natalie Granvang Nilsen (75)

LAGET: 
Benedicte Lund Berge – Daniela Dögg Gudnadottir, Mette Osvold Muri, Helle Olsen Rindal, Nora Myklebust Ferstad – Teresa Lode, Agata Drozdzik, Caylon McMillan, Nora Harnes Håheim – Natalie Granvang Nilsen (Anna Brenne fra 86), Guro Hammer Røn (Lise Janbu Eide fra 91)
Neste kamp:
AaFK Fortuna – Grand Bodø
Søndag 24/4 klokken 13:00

Kategorier: Nyheter