FOTO: Kristian Mo

Preben ble hentet til klubben som assistenttrener foran 2021 sesongen. Han kom med en solid spillererfaring etter å ha spilt for Skavøypoll og Volda i 3.divisjon i flere sesonger, før han fra 2011 til 2013 spilte for SIF i 2. og 3. divisjon. Årene før han kom til AaFK Fortuna var Preben i Blindheim IL, som både spiller og trener.

Preben har gjort en fantastisk jobb de tre årene han har hatt i klubben. Han er alltid godt forberedt og har et stort hjerte for det han gjør. Preben og hans kompetanse har vært en viktig brikke for at klubben har tatt de stegene vi har tatt de siste årene. Vi i AaFK fortuna synes det er trist at Preben gir seg, men forstår likevel at han vil prioritere familien. Vi håper vi får se Preben og hans familie på tribunen i 2024.

Preben sier dette om tiden sin i AaFK Fortuna:

  • Etter tre fantastiske år i AaFK Fortuna vel eg no å ikkje bli med vidare. Eit liv i fotballen tek mykje tid og no vil eg prioritere gjengen min på heimebane i større grad. Det er eit tøft val, men heldigvis kan eg sjå tilbake på flotte år med berre oppturar! Eg vil spesielt takke alle jentene desse tre åra og alle eg har samarbeide med på feltet og ellers rundt klubben. Magne, Eirik, Paul, Rune, Frode, Ruben, Odd, Halvor og Kimy! Til slutt ei oppfordring: KOM PÅ KAMP!!

Vi ønsker å rette en stor takk til Preben og er veldig takknemlig for den jobben og innsatsen han har lagt ned for klubben.  

Kategorier: Nyheter