Vi innledet høsten på forbilledlig vis med 2 seiere etter gode prestasjoner. Spesielt bortekampen mot Medkila sist var god, til dels veldig god.

Klaska litt ned på jorda igjen denne helga. Ikke det at vi skal skjemmes av verken prestasjon eller resultat, men sett opp mot det vi har gjort i det siste så er vi langt unna!!

Kampen starter nølende for vår del, men etter 5 minutter varter vi opp med et klasseangrep. Etter å vendt ballen i bakre 4`er spiller Dani gjennom Natalie, som med et godt timet løp har skaffet seg plass på høyre side. Innlegget er minst like godt som løpet i forkant, og når man har en mål-oter som Karna i boks blir det fort skummelt. Med ro og andakt setter hun ballen lekende lett i mål med venstra.

Foto: Kristian Moe 

Scoringen igangsetter egentlig den beste fasen vi har i kampen totalt sett, og sjansen for å øke ledelsen er absolutt til stede. Først kommer Maria rundt og serverer Natalie som får til en god avslutning,

men en god keeper gjør at det blir corner i stedet for scoring.

Ikke lenge etterpå serverer Maria igjen, denne gangen er det Karna som er på enden av innlegget. Den rappe avslutningen blir dessverre blokkert av en heltemodig forsvarer.

Så, i stedet for at vi dobler ledelsen kommer heller utlikningen. Et ulykksalig tilbakespill blir snappet av Grand Bodø`s Nordheim og vi er like langt. 

Guro har en god sjanse før pause, mens Natalie leverer nok et bra skuddforsøk som igjen blir reddet til corner.  Og corneren blir farlig. Den godt slåtte ballen blir møtt av Cay som drar til på første touch, men midt på keeperen.

På tross at vi kjenner på å ha levert en sådær omgang burde vi ledet til pause. Burde satt flere av de store sjansene, og burde unngått målet imot.

Andre omgang blir små-tråkig. Grand Bodø kveler all luft ut av kampen med å dra ned tempoet i enhver anledning, og vi har ikke spunken som skal til for å tvinge dem til noe annerledes….. Vi prøver så godt vi absolutt kan, men vi har verken energien, intensiteten eller kvaliteten til avgjøre kampen. Men vi er nære, veldig nære. Først blir Nora Håheim blokket i meget gunstig posisjon. De mulighetene setter hun ofte, men ei hockey-takling nekter vår tåpp-skårer sitt 11`te for sesongen. Karna er enda nærmere! Et snasent innlegg fra Maria flikkes mot lengste, men marginene er ikke på verken Karna eller vår side. I stedet for å duppe inn i motsatt kryss treffer ballen kryss-stanga og spretter på trassig vis bort fra mål. 

Grand Bodø har også sine semi-friske øyeblikk, men det blir med de to målene i en litt kjedelig kamp skal en være ærlig.

Det som derimot skapte engasjement var en situasjon 3 minutter på overtid. Agata slår et flott innlegg mot Lise som ligger meget gunstig i boks. Keeperen til GB kommer styrtende ut og måker til. Hun treffer ballen, det er det ingen tvil om, men dundrer ned Lise i prosessen. Til alt overmål havner utboksingen rett i bena til Håheim som kan sette lørva i åpent mål. Det rekker hun aldri, for dommeren blåser. Frispark til keeper………… Jeg blir så eitrende forbainna!! Hvis Lise hadde søkt inn mot keeper med formål om å gå inn i henne, forstyrre eller sabotere på noe vis så hadde jeg både forstått og akseptert beslutningen. Men faktum er jo at Lise har ryggen mot keeperen og blir truffet av et godstog bakfra. Hvordan i huleste kan det bli frispark til keeperen?????

Vel, vel, sånn ble det. 1-1 og ett poeng til hver av oss. Etter 3 kamper i sluttspillet er vi fortsatt ubeseiret, noe vi har tanker om å være en god stund til. Men dagen ble ikke helt slik vi hadde tenkt oss. Vi hadde et sterkt ønske om å begeistre og underholde vårt nydelige publikum, men det klarte vi i liten grad. Men hjertelig takk til alle + 600 som tok turen, håper dere kommer tilbake i siste hjemmekamp for sesongen mot Klepp lørdag 22.10.

Frode F, trener.

Kategorier: Nyheter