Kalenderen viser nå 2023. Allerede torsdag 05.januar var vi i gang med årets første økt. Planen for sesongoppkjøringen er lagt, og både spillere, trenere og administrasjon ser frem til å legge ned en voldsom innsats for å nå de målene vi har satt. Nytt av året er at klubben styrker den fysikalske oppfølgingen av spillerne betraktelig. Dette inkluderer screening av alle spillere, GPS-overvåkning av all treningsaktivitet, individuelle utviklingsplaner og et stort løft på den fotballspesifikke fysiske treningen. AaFK Fortuna har ambisjoner om å møte sesongstart som divisjonens best trente lag. Vi kommer tilbake med en egen nyhetssak om dette innen kort tid.

Det er også nytt av året at tre av lagets treningsøkter nå gjennomføres på dagtid. Det betyr at spillernes hverdag profesjonaliseres ytterligere. I stedet for å gjennomføre all treningsaktivitet på kveldstid etter lange dager med jobb og skole, vil spillene nå tre dager i uken kunne prioritere fotballen først. Vi takker vår viktigste samarbeidspartner Sparebanken Møre som har vært en viktig bidragsyter for å få dette til.

Vi har avtalt de fleste treningskamper. Planen frem mot sesongstart ser slik ut:

  • 04. februar: Sogndal FK damer på Color Line Stadion kl. 17.00.
  • 12. februar: Rosenborg kvinner i Sodvinhallen på Kyrksæterøra kl. 15.15.
  • 18. februar: motstander ikke bekreftet.
  • 25. februar: Molde kvinner på Color Line Stadion kl. 16.00.
  • 01. – 09. mars: Treningsleir i Tyrkia.
  • 18. mars: motstander ikke bekreftet.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart dette er på plass. Parallelt med dette jobbes det godt med spillerlogistikken, og vi forventer å kunne presentere spennende nyheter innen kort tid.

AaFK Fortuna vil benytte anledningen til å informere om at Rune Sunde ikke blir en del av trenerteamet i 2023. Rune har vært en lojal og godt likt trener over flere år. Hele klubben takker Rune for innsatsen og ønsker han lykke til videre!